x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lui Chivu ii e teama de retrogradare

Lui Chivu ii e teama de retrogradare

09 Mai 2005   •   00:00

Cristi Chivu este refacut complet si a evoluat constant in ultimele partide, insa nu are deloc motive de bucurie. Roma a pierdut duminica, 1-2 cu Parma, si se afla pe locul 14, aproape de zona periculoasa.

OPTIMIST. Chivu incearca sa-si pastreze zambetul pe buze. La cate oferte are, nu sunt motive pentru a-si face griji
SINCERITATE. Internationalul roman admite ca "giallorossi" au mari probleme: "Acum riscam mult. Nu pot sa ma gandesc ca un club ca Roma poate ajunge in B, dar situatia e cu adevarat critica. Putem sa ne salvam, calitati exista, insa ne lipseste ca- pul". Pentru Roma urmeaza miercuri meciul cu Udinese din semifinalele Cupei Italiei, apoi confruntarea cu Lazio. "Nici nu vreau sa iau in calcul un esec in derby. Lucrul absurd e ca, daca trecem de Udinese, putem ajunge chiar in Cupa UEFA, in timp ce noi luptam sa nu retrogradam", spune Chivu.

REBELII. Roma are necazuri si in vestiar, unde atmosfera e departe de a fi prietenoasa. Potrivit presei italiene, fundasul roman si francezul Olivier Dacourt se afla in fruntea unui grup de jucatori care nu-l mai doresc la echipa pe Antonio Cassano. "Ori el, ori noi", ar fi fost mesajul transmis de Chivu si Dacourt conducerii. Oficialii clubului asteapta insa sfarsitul sezonului pentru a desemna viitorul antrenor, care va avea un cuvant important in cazul lui Cassano. (Delia Gomoescu)

MUTU, INCA UN TITLU?
Spre deosebire de Chivu, Adrian Mutu are de ce sa fie vesel. Juventus a invins cu 1-0 in derby-ul cu Milan si se afla foarte aproape de "lo scudetto". Pentru ca peste opt zile ii expira suspendarea, "Briliantul" ar putea evolua pentru "bianconeri" in ultimele doua etape, cu Livorno si Cagliari, aducan- du-si astfel contributia la eventualul succes al torinezilor. Mutu ar putea avea probleme doar daca FIFA ar da curs solicitarii celor de la Chelsea de a bloca activitatea jucatorului pana la luarea unei decizii in litigiul dintre cele doua parti.

×
Subiecte în articol: sport