x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Lupta pentru UEFA - Rapid, FC National sau Farul?

Lupta pentru UEFA - Rapid, FC National sau Farul?

de Sorin Anghel    |    11 Iun 2005   •   00:00
Lupta pentru UEFA - Rapid, FC National sau Farul?

Rapid trebuie sa traga tare in ultima etapa pentru a obtine un loc care sa ii dea dreptul sa participe in Cupa UEFA. Dupa aceasta pozitie mai tanjesc FC National si Farul.

IRITARE. Pentru a termina campionatul pe locul 3, giulestenii au nevoie de un punct in partida cu Sportul. "Nu vreau sa mai comentez absolut nimic. Nici de Dan Petrescu, de nimeni. Nu se poate sa traim in aceasta mocirla. Nu facem decat sa atragem o imagine negativa a fotbalului romanesc in strainatate. Si noi gresim ca raspundem, dar si presa insista pe aceste comentarii. In fotbal, suntem toti niste scandalagii, nu facem decat sa comentam declaratiile celorlalti", a spus Razvan Lucescu, dupa ce a fost intrebat ce parere are de faptul ca Dan Petrescu a declarat ca jucatorii Rapidului nu ar trebui sa-i mai pronunte numele.

SPERANTE. Prezenta giulestenilor in Cupa UEFA este pusa in pericol de Dinamo. In cazul in care "cainii" castiga campionatul, giulestenii si-ar pierde dreptul de a evolua in cupele europene. In acest caz, cea de-a doua echipa care va reprezenta Romania in UEFA va fi Farul, finalista Cupei Romaniei. Cealalta echipa care spera ca in ultima etapa sa se agate de un loc care sa o duca in cupele europene este FC National. "Bancarii" au nevoie de o victorie in fata Bacaului, coroborata cu o infrangere a giulestenilor in Regie. Pentru Roberto Landi, partida de astazi ar putea fi ultima pe banca tehnica a celor de la FC National. Tehnicianul Italian este curtat in clipa de fata de Cagliari, unde ar putea ajunge si John McKain.

×
Subiecte în articol: sport