x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mai putin efort!

Mai putin efort!

07 Sep 2004   •   00:00

APe langa tensiunile din cadrul conducerii administrative, antrenorul Ioan Andone se confrunta si cu o doleanta ciudata a jucatorilor: mai putine antrenamente.

DANIEL STAN

Claudiu Niculescu si compania nu mai doresc acelasi regim de pregatire pe care l-au urmat sezonul trecut, cand au cucerit eventul. Mai mult, nici cantonamentele nu prea mai sunt agreate in Stefan cel Mare, astfel ca antrenorul a recurs la un compromis. De astazi se vor efectua maximum doua antrenamente pe zi, iar in cantonament se va intra doar cu o zi inaintea meciului.

ATITUDINE. "Anul trecut, daca faceam patru sedinte pe zi, ma intrebau cand o facem pe a cincea. Acum, abia sunt de acord cu un antrenament pe zi", a declarat tehnicianul campionilor. "Ando" a mai adaugat ca actualul lot, comparativ cu cel din sezonul trecut, este mai valoros, rezultatele slabe avand alte conotatii.

STRANIER. In alta ordine de idei, australianul Ryan Griffiths, aflat in pregatire cu lotul campionilor, i-a lasat o impresie buna lui Andone care a declarat vizavi de evolutiile "cangurului": "Ar fi o solutie. Are calitati interesante si ramane sa-l mai urmaresc. Pana acum mi-a lasat o impresie buna". Atacantul in varsta de 23 de ani este international australian, iar la recentele Jocuri Olimpice de la Atena a fost titular in nationala olimpica, unde a evoluat alaturi de fundasul lui FC National Jonathan McKain.

×
Subiecte în articol: sport