x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Manchester a apelat la iPod pentru a învinge Tottenham

Manchester a apelat la iPod pentru a învinge Tottenham

de Ovidiu Ciutescu    |    03 Mar 2009   •   00:00
Manchester a apelat la iPod pentru a învinge Tottenham

Manchester United a câştigat Cupa Ligii engleze (Curling Cup), duminică, în faţa faţa Tottenham Hotspur, cu ajutorul unui iPod, informează Agerpres. "Totul a fost corect din punct de vedere regulamentar şi nu există nicio problemă", a precizat un purtător de cuvânt al FA, citat de cotidianul "Daily Mail".



Imediat după încheierea timpului regulamentar de joc şi al prelungirilor, portarul "diavolilor roşii", Ben Foster, a urmărit, pe iPod-ul antrenorului cu portarii, Eric Steele, modul în care execută jucătorii lui Tottenham loviturile de la 11 m. Foster, 26 ani, a recunoscut că a aflat, cu această ocazie, faptul că Jamie O"Hara, primul executant al loviturilor de departajare din partea lui Tottenham, şutează în stânga portarului. Exact aşa s-a întâmplat şi în finala de duminică, goalkeeperul lui Manchester United reuşind, astfel, să pareze şutul lui O"Hara de la punctul cu var. Foster a apărat apoi şi loviturile executate de Aaron Lennon şi Darran Bent, iar după ce David Bentley a ratat din nou pentru Spurs, brazilianul Anderson a transformat lovitura care a adus trofeul echipei sale. "Nu am fi reuşit să câştigăm fără ajutorul lui Foster. A reuşit câteva intervenţii extraordinare. El reprezintă viitorul echipei noastre", a recunoscut, la final, antrenorul lui Manchester United, Sir Alex Ferguson.

Ziarele britanice se întreabă dacă folosirea dispozitivului respectiv a fost legală şi vorbesc deja de un "iPodgate", însă federaţia engleză de fotbal (FA) a anunţat că nu s-a încălcat nicio regulă, victoria elevilor lui Ferguson neputând fi pusă la îndoială.

×
Subiecte în articol: sport