x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Maradona, conectat la aparate

Maradona, conectat la aparate

21 Apr 2004   •   00:00

Starea lui Diego Armando Maradona s-a ameliorat, dar medicii raman deocamdata rezervati in ceea ce priveste recuperarea sa. „Este inca sub efectul sedativelor, dar se simte mai bine.

Acum suntem si noi ceva mai linistiti", a spus Alfredo Cahe, medicul personal al legendei argentiniene.

APEL. Maradona a suferit duminica o criza cardiaca si se afla internat la sectia de terapie intensiva a unei clinici private din Buenos Aires. Alaturi de „El Pibe d’oro" s-au aflat tot timpul tatal sau, fosta sa sotie, Claudia Villafane, si cele doua fiice, Dalma si Gianina. Cahe a adaugat ca, dupa momente de panica, si starea sufleteasca a familiei este mult mai buna. Medicul a solicitat reprezentantilor presei sa nu mai speculeze faptul ca aceasta criza ar fi fost declansata de o supradoza de cocaina.

EVOLUTIE. Potrivit declaratiilor medicilor, Maradona este conectat inca la aparate, dar „mai mult din precautie si pentru a facilita recuperarea". Daca totul va merge bine in continuare, in curand el ar putea respira autonom. Evolutia favorabila a fostului fotbalist a fost confirmata si de ministrul argentinian al sportului, Roberto Perfumo, care l-a vizitat pe Maradona luni seara. „Am stat de vorba cu tatal lui Diego si mi-a spus ca nivelul sistemului respirator artificial este la minim", a declarat Perfumo.

Delia Gomoescu


Mesaje de incurajare

Maradona a primit sute de mesaje de incurajare de la suporterii din intreaga lume, dar si de la personalitati ale lumii fotbalului, printre care Platini, Di Stefano sau Menotti. De asemenea, membri ai gruparii „La Dolce", formata din suporteri fanatici ai formatiei Boca Juniors, au reusit sa treaca peste masurile stricte de securitate impuse la clinica unde este internat Maradona pentru a darui familiei o statueta a Fecioarei.

×
Subiecte în articol: sport maradona