x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Maradona: Nu zic că sunt mai bun ca Pele, dar lumea m-a votat pe mine! (Video)

Maradona: Nu zic că sunt mai bun ca Pele, dar lumea m-a votat pe mine! (Video)

de Ovidiu Ciutescu    |    27 Aug 2009   •   00:00
Maradona: Nu zic că sunt mai bun ca Pele, dar lumea m-a votat pe mine! (Video)

Prefaţă fierbinte a duelului dintre Brazilia şi Argentina. Diego Armando Maradona a redeschis polemica cu rivalul său, triplul campion mondial brazilian Pele. "Butoiaşul atomic" i-a reamintit "Regelui" că o anchetă organizată pe internet de Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA) l-a desemnat pe el, în 2000, cel mai bun jucător al lumii din toate timpurile.



"Eu nu spun că sunt mai bun decât el, dar important este că oamenii care au votat m-au ales pe mine, iar el a fost al doilea. Acest lucru nu poate fi negat niciodată. Am jucat zece ani în fotbalul european, pe când Pele nu a jucat decât în America de Sud. De acord, el a câştigat mai multe Cupe Mondiale, dar să joci în Europa eu cred că este cu totul altceva", a declarat fostul copil teribil al fotbalului argentinian într-un interviu difuzat pe site-ul internet al FIFA.

Naţionala Argentinei, antrenată de Diego Maradona, care ocupă locul patru în grupa de calificare sud-americană la Cupa Mondială din 2010, va întâlni Brazilia pe 5 septembrie într-un meci ce se anunţă decisiv pentru selecţionala "albiceleste".

El este Diego, Butoiaşul Atomic al Argentinei!



Pele, un mit care i-a iritat mereu orgoliul lui Diego

×