x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Marius Lăcătuş: "Toţi suntem trişti, însă nu avem ce face , trebuie să mergem înainte"

Marius Lăcătuş: "Toţi suntem trişti, însă nu avem ce face , trebuie să mergem înainte"

05 Mai 2008   •   00:00

"Acesta este fotbalul, este păcat deoarece per ansamblu am avut mai multe ocazii.Şansele noaste nu mai sunt foarte mari,însă atât cât sunt mici micuţe, noi le vom juca până la capăt. Dacă vom pierde campionatul îl vom pierde deoarece nu am putut să obţinem un rezultat pozitiv aici sau chiar ne ducem cu gândul mai departe la meciul cu Timişoara când nu am obţinut decât un egal. Toţi suntem trişti, însă nu avem ce face , trebuie să mergem înainte".



Marius Lăcătuş:"Acesta este fotbalul, este păcat deoarece per ansamblu am avut mai multe ocazii.Şansele noaste nu mai sunt foarte mari,însă atât cât sunt mici micuţe, noi le vom juca până la capăt. Dacă vom pierde campionatul îl vom pierde deoarece nu am putut să obţinem un rezultat pozitiv aici sau chiar ne ducem cu gândul mai departe la meciul cu Timişoara când nu am obţinut decât un egal. Toţi suntem trişti, însă nu avem ce face , trebuie să mergem înainte".

"Durerea e foarte mare, e păcat de munca depusă până la acest joc. Practic, prin acest rezultat poate toate şansele de a câştiga campionatul s-au irosit. Îi felicit pe băieţi pentru parcursul foarte bun avut. Acum nu depinde doar de noi, ci şi de rezultatul CFR-ului cu Universitatea Cluj. Exact cum a fost în acest retur, nu a depins doar de noi, ci şi de eventualii paşi greşiţi ai CFR-ului"

×
Subiecte în articol: sport