x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport MARSEILLE - DINAMO / Mobilizare maxima

MARSEILLE - DINAMO / Mobilizare maxima

de Vicentiu Neagoe    |    13 Dec 2005   •   00:00
MARSEILLE  -  DINAMO / Mobilizare maxima

Delegatia lui Dinamo a ajuns duminica la Marseille, dorind sa pregateasca perfect confruntarea de maine seara, de la ora 21:45, care ar putea-o propulsa in primavara europeana.

Condusi spre Franta de presedintele executiv, Ioan Becali, "cainii" au fost asteptati la fata locului de antrenorul Ioan Andone, care a urmarit sambata ultimul meci din campionat al celor de la Olympique, 1-0 pe "Stade Velodrome", cu Auxerre.

TEAMA. Tehnicianul alb-rosilor a ramas impresionat de forta echipei pregatite de Jean Fernandez, fosta extrema de mare valoare din nationala Frantei a anilor ’80. "Mi-a placut mult atacantul Niang, care a si marcat cu Auxerre, dar el este foarte bine sustinut din spate de alti doi jucatori valorosi, Nasri si Ribery", a precizat "Ando". El urmeaza sa discute astazi cu antrenorul lui Rennes, Ladislau Bölöni, de la care va culege informatii importante referitoare la jocul francezilor.

LINISTE. Abia ajuns in Franta, presedintele Ioan Becali s-a aratat extrem de linistit, dorind parca sa spulbere orice urma de tensiune din interiorul clubului cel putin pana la incheierea decisivului meci cu Olympique. "Nu cred ca Andone are vreo problema, aceste discutii despre demitere sunt, mai degraba, o problema a presei, si nu a mea. Orice ati insinua, noi avem un antrenor. La finalul anului vom analiza rezultatele si vom vedea ce e de facut", a declarat Becali.

LEJERITATE
"Concurenta intre Dinamo, Steaua si Rapid exista doar in campionat. Nu ar fi o nenorocire sau o rusine daca suntem eliminati din aceasta grupa. Eu cred intr-o victorie care ne poate lasa linistiti indiferent de ce se intampla pe celalalt stadion. Din pacate, in fotbal mai trebuie sa stai si la mana altora"
Ioan Becali
presedinte executiv Dinamo
OPTIMISM
"Olympique este o echipa deosebit de puternica. Au o forta de joc impresionanta, dar cu toate acestea sunt optimist, pentru ca am stiut mereu sa ne mobilizam in fata unor asemenea adversari. Nu exista probleme in lot si le-am spus jucatorilor ca nu au de ce sa se teama. Avem doar de castigat"
Ioan Andone
antrenor Dinamo

PROBLEME
Victoria repurtata in fata celor de la Auxerre a lasat destule urme in lotul lui Marseille. Atacantul Mamadou Niang este incert din cauza unei accidentari suferite sambata, la fel ca si alti doi jucatori ofensivi, Habib Beye - lovit la glezna si Koke - contuzie la umar. De asemenea, nigerianul Wilson Oruma s-a lovit si el in confruntarea cu Auxerre si ar putea absenta cu Dinmo. Avand in vedere ca Olympique este deja calificata, e posibil ca toti trei sa fie menajati de antrenorul Fernandez, care ar putea proceda la fel si in cazul altor titulari.
"DANCIU"
Zvonurile legate de posibilul transfer al atacantului Ionel Danciulescu la Poli Timisoara au fost infirmate categoric atat de presedintele Consiliului de Administratie, Nicolae Badea, cat si de presedintele executiv, Ioan Becali, singurul oficial dinamovist care a mers cu echipa la Marseille. "Danciulescu este jucator aflat sub contract cu Dinamo si nu se pune problema unui transfer. Nu ne intereseaza nici o oferta, de la Poli sau de la orice alt club, pentru Danciulescu. Indiferent de pret!", a declarat Badea pentru site-ul oficial al clubului.
×
Subiecte în articol: sport dinamo