x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mircea Sandu / "Iancu să dispară!"

Mircea Sandu / "Iancu să dispară!"

de Mihai Igirosanu    |    04 Mar 2009   •   00:00
Mircea Sandu / "Iancu să dispară!"

Acuzat şi jignit de patronul Timişoarei, Marian Iancu, preşedintele FRF, Mircea Sandu, s-a limitat să anunţe că se va adresa instanţelor şi comisiilor.



Iancu a dezvăluit că-l bănuieşte pe liderul de la Casa Fotbalului că ar fi încercat să pună beţe în roate clubului său. "Aş putea să fiu blând cu el şi să spun că este dezinformat, că nu e informat, că e prost sau dobitoc. Conform regulamentelor FIFA, pe cale de atac, se poate alege Comisia de Apel a FIFA sau tribunalul arbitrar de la Lausanne. Noi, care suntem mult mai bine pregătiţi decât FRF şi decât toţi dobitocii ăia de acolo, unii dintre ei, nu toţi, am ales, pentru că FIFA era parte în culpă, să ne adresăm TAS. Am informat FIFA de acest lucru în mod normal, am depus şi acţiunea pe care o vom formula mai departe. Cei de la FIFA au crezut într-o primă fază că am făcut un apel şi au stabilit un termen de judecare în apel. Când noi am primit acea convocare, am revenit şi am informat că vrem să mergem la Lausanne", a declarat Iancu, care a mai spus despre Sandu că e "escroc şi mârşav". Mircea Sandu a răspuns: "Iau documentele, declaraţiile şi le trimit către comisii sau instanţe. Acesta este nivelul. Vom aduce documente despre ce s-a întâmplat la FIFA.

De aici şi până la jigniri e cale lungă, iar astfel de indivizi trebuie să dispară din fotbal".

Fotbal mixt şi multe vedete

Mircea Sandu a marcat un hat-trick spectaculos pentru echipa FRF într-un meci demonstrativ disputat luni seară, la Sala Polivalentă, împotriva unei selecţionate a artiştilor. "Federalii" au învins cu 4-3 în partida desfăşurată pentru sprijinirea campaniei de dezvoltare a fotbalului mixt, proiect iniţiat de FRF, ai cărui responsabili sunt Raluca Sandu şi Daniel Robe. După meciul demonstrativ, a avut loc finala turneului naţional de fotbal şcolar mixt, în care Liceului cu program sportiv din Târgu-Mureş a învins Liceului din Doiceşti. Conform regulamentului, din cele două echipe au făcut parte câte trei fete.

×
Subiecte în articol: sport