x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Misiune imposibilă

Misiune imposibilă

de Vlad Ionescu    |    14 Mai 2010   •   00:00
Misiune imposibilă
Sursa foto: /Agerpres

Învinsă în prima manşă cu 28-21, Oltchim va încerca mâine (ora 20:45, în direct la Pro TV) să forţeze imposibilul, pentru a pune mâna pe cel mai preţios trofeu al cluburilor.

Dacă din primele reacţii venite dinspre Vâlcea după meciul-tur se putea ghici resemnarea, în ultimele zile tonul s-a schimbat, iar jucătoarele au început să creadă că pot răsturna rezultatul.

Ele mizează pe sprijinul publicului care va veni la Sala Polivalentă, deşi atmosfera nu va fi ca aceea de acasă, asta şi pentru că foarte puţine bilete au ajuns la adevăraţii suporteri. "Viborg nu ne-a surprins în tur cu absolut nimic. Nu au nici acum cu ce să ne surprindă, am făcut zeci de vizionări şi ne cunoaştem bine. Diferenţa este foarte mare, dar atât timp cât există şanse noi ne vom agăţa de ele", a declarat Cristina Neagu, cea mai bună tânără jucătoare din lume. "Sunt sigur că fetele vor încerca să facă minuni", a sintetizat starea de spirit a echipei antrenorul Radu Voina.


Deşi a fost invitat, Tadici nu vine la meci
Fost antrenor la Oltchim în perioada 2006-2008, Gheorghe Tadici a primit o invitaţie VIP la meci, pe care însă nu o va putea onora, din cauza altor obligaţii. "Voi fi la o nuntă, dar voi vedea meciul la televizor. Dacă vor să câştige, fetele trebuie să-şi schimbe atitudinea faţă de primul meci, când a contat poate şi faptul că li s-a spus că obiectivul a fost calificarea în finală. Ce rost are să ajungi acolo şi să nu lupţi până la capăt? Nimic nu e imposibil, s-au văzut multe în handbal", a spus Gheorghe Tadici.

×
Subiecte în articol: sport oltchim finala Liga campionilor