x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Miss Sport Ungaria

Miss Sport Ungaria

de Mihai Igirosanu    |    26 Oct 2006   •   00:00
Miss Sport Ungaria

In luna ianuarie a anului viitor, Oltchim Rm. Valcea, cu noua vicecampioane mondiale en-titre in lot, va intalni echipa maghiara Cornexi Alcoa in turul 3 al Cupei Cupelor. La Cornexi evolueaza una dintre cele mai frumoase handbaliste din Europa, Szabina Tapai.

In 2005, interul echipei maghiare a fost declarata cea mai sexy sportiva din Ungaria, devansand-o pe Anita Gorbicz, capitanul echipei nationale, colega la Gyor cu romancele Aurelia Bradeanu si Simona Gogarla.

PREMIANTA. Szabina, pe podium

FRUMUSETE. In varsta de doar 20 de ani, inalta de 1,74 m si aparuta de curand la nivelul seniorilor, Szabina apare cu regularitate pe copertele revistelor mondene din Ungaria, iar frumusetea sa a facut-o sa primeasca numeroase oferte de a poza pentru publicatii straine. Intr-o gala desfasurata recent, Szabina Tapai si internationalul Laszlo Nagy, puternicul inter al Barcelonei, au fost desemnati cei mai frumosi oameni din Ungaria.

PASIUNI. Maghiarii considera ca tanara handbalista a celor de la Cornexi Alcoa a detronat-o deja pe fosta inotatoare Krisztina Egerszegi din fruntea unui inedit top al frumusetilor din sportul maghiar. La capitolul preferinte, in afara handbalului, Szabina Tapai este fan inrait al sportului rege, fotbalul. Frumoasa sportiva este o sustinatoare a echipei Fehervar, in tricoul careia a pozat recent pe coperta revistei Kepes Sport. Desi e o aparitie recenta in handbalul feminin european, Szabina este deja comparata de revistele de specialitate cu alte gratii mult mai celebre din lumea sportului, precum jucatoarele rusoaice de tenis Anna Kournikova, Maria Sarapova si Maria Kirilenko sau voleibalista poloneza Agatha Mroz.

×
Subiecte în articol: sport