x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport MM Stoica viseaza la al 22-lea titlu

MM Stoica viseaza la al 22-lea titlu

07 Sep 2004   •   00:00

Intr-un interviu aparut pe site-ul oficial al clubului, presedintele executiv Mihai Stoica a vorbit despre noile achizitii, despre obiectivele din acest an si despre eventualele plecari ale vedetelor steliste la cluburi din strainatate.

ACHIZITII. Mihai Stoica este foarte multumit de jucatorii transferati recent in Ghencea. "Cristea a demonstrat deja ca merita sa joace la Steaua. Il cunosc bine pe Ciocoiu, il cunosc bine si cred in el. Eugen Baciu si Florin Lovin sunt jucatori de care aveam nevoie. Si noi, si altii. Cei doi au ales, firesc, Steaua", a concluzionat MM.

OBIECTIVE. De asemenea, presedintele executiv al Stelei spune ca, deocamdata, Cupa UEFA este cel mai important obiectiv pentru echipa din Ghencea. "Dar eu visez cu ochii deschisi si la cel de-al 22-lea titlu de campioana. Ar fi pentru mine apogeul carierei", a completat MM Stoica, adaugand ca Steaua nu se va desparti prea curand de vedetele Mirel Radoi si Florentin Dumitru: "Am avut o oferta pentru Radoi si nici nu a vrut sa auda de ea. Imaginatia nu-mi permite sa-mi inchipui o formula de echipa fara Radoi si fara Florentin Dumitru", se mentioneaza in interviu. (Ionut Paduraru)

NATIONALA

Mihai Stoica s-a declarat multumit ca Steaua a avut 6 jucatori convocati la echipele nationale, tineret si seniori: "Sunt bucuros in primul rand pentru George Ogararu si Sorin Paraschiv. Primul vine dupa un sezon nu prea stralucit, dar Zenga i-a dat incredere si el a confirmat. In ceea ce-l priveste pe Paraschiv, eu l-am apreciat mereu. Le-am explicat celor care-l contestau ca e un jucator valoros si un luptator adevarat. Am un adevarat cult pentru fotbalistii care-si dau viata pe teren".

×
Subiecte în articol: sport