x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mutu şi Săpunaru out cu Ungaria

Mutu şi Săpunaru out cu Ungaria

09 Aug 2009   •   00:00

Cristian Săpunaru şi Adrian Mutu vor rata meciul amical cu Ungaria, de miercuri 12 august. Cei doi internaţionali nu vor fi prezenţi la partida programată cu începere de la ora 21,00 (ora României), pe stadionul "Puskas Ferenc", din Budapesta, din cauza unor probleme medicale.



Săpunaru are probleme musculare, în timp ce Mutu se confruntă cu o viroză puternică, de care staff-ul naţionalei noastre ştia din cursul dimineţii de sâmbătă. S-a aşteptat evoluţia stării de sănătate a internaţionalului român. Aceasta nu s-a ameliorat, drept care Adrian nu a făcut deplasarea în Anglia, pentru jocul de pregătire susţinut de echipa sa, Fiorentina, în compania lui Aston Villa.

De comun acord cu staff-ul medical şi cu cel tehnic al grupării italiene, selecţionerul Răzvan Lucescu a decis să renunţe la serviciile lui Mutu pentru meciul de la Budapesta, se arată în comunicatul FRF.

Astfel, dintre cei 10 "stranieri" convocaţi iniţial, la Budapesta vor fi prezenţi doar opt, trei dintre aceştia urmând să se deplaseze direct în capitala Ungariei: Neşu (duminică seara), Raţ şi Nicu (toţi în cursul zilei de luni).

×
Subiecte în articol: sport