x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Nadal se declară pregătit pentru Roland Garros în ciuda problemelor de sănătate

Nadal se declară pregătit pentru Roland Garros în ciuda problemelor de sănătate

17 Mai 2022   •   18:00
Nadal se declară pregătit pentru Roland Garros în ciuda problemelor de sănătate
Sursa foto: Hepta

Rafael Nadal a încercat să calmeze îngrijorările legate de problemele sale de sănătate înaintea Openului Franței, postând o fotografie cu el antrenându-se la academia sa din Mallorca cu textul: „Ne vedem miercuri, la Paris".

Spaniolul, de 13 ori campion la Roland Garros, declarase săptămâna trecută că antrenamentele zilnice reprezintă o provocare și că va lua un medic cu el la Paris, după ce o accidentare cronică la picior s-a acutizat în timpul înfrângerii cu Denis Shapovalov la Openul Italiei.

Nadal, în vârstă de 35 de ani, care a revenit recent în circuit, după o fractură de stres la coaste, s-a chinuit spre finalul meciului cu canadianul, fiind învins cu 1-6, 7-5, 6-2 în optimi.

Dar numărul cinci mondial pare pregătit de o nouă tentativă de a obține un titlu de Grand Slam pe suprafața sa preferată, după ce a câștigat cel de-al 21-lea turneu major la Australian Open la începutul acestui an.

Această victorie a urmat unui 2021 dificil, în timpul căruia a ratat Wimbledon, Jocurile Olimpice de la Tokyo și Openul Statelor Unite.

Nadal va încerca să recupereze titlul la Paris, după ce anul trecut a suferit o înfrângere în semifinală în fața lui Novak Djokovic, doar a treia înfrângere din carieră la Roland Garros

×
Subiecte în articol: rafael nadal