x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Neinvinsi in Elvetia

Neinvinsi in Elvetia

05 Iul 2004   •   00:00

Dupa trei victorii, 2-1 cu FC Zurich, 3-1 cu Young Boys Berna si 3-0 cu Servette Geneva, Dinamo a incheiat turneul "Sempione Cup" din Elvetia cu o remiza, 3-3, cu FC Basel, detinatoarea titlului din Tara Cantoanelor si participanta in ultimii ani in grupele Ligii Campionilor.

DANIEL STAN

"N&D" SHOW. Jocul cu FC Basel a contat pentru finala turneului "Sempione Cup", iar golurile "cainilor" au fost inscrise de acelasi cuplu de atac letal, Danciulescu - Claudiu Niculescu. Primul a deschis scorul in minutul 12, iar Niculescu a intors rezultatul de unul singur, de la 1-3, marcand din doua lovituri libere in minutele 66 si 85. A fost a doua "dubla" reusita de atacantul dinamovist, dupa cea din meciul cu Young Boys.

SURPRIZA. Surprinzator, amintitul trofeu pus in joc nu a mai fost acordat, organizatorii refuzand ca la finala sa se mai joace prelungiri. Dinamo a jucat in urmatoarea alcatuire: Cr. Munteanu - Barcauan, Alistar, Iordache - Fl. Petre, Tames, Naidin, Semeghin, Baltoi - Danciulescu, Cl. Niculescu. Au mai intrat: Gaev, Balan, L. Ciobotariu, Pacurar, Burca si Irimia.

IRONII

Suporterii dinamovisti continua cu ironiile la adresa conducerii dinamoviste, in special a directorului executiv Cristi Borcea. "Au "venit" toti fotbalistii promisi de domnul Borcea: Andrei Cristea, Adrian Cristea, Bogdan Mara. Mai are sa "vina" Zagorakis si totul e in graphic", se scrie pe site-ul www.dinamo-online.net. In continuare, fanii se intreaba daca "Porcea", asa cum a fost poreclit, mai merita sa ramana la Dinamo.

REVENIRE

Dinamo disputa in aceasta seara ultimul meci pe pamant elvetian, adversara fiind echipa de liga secunda Baulmes. Delegatia dinamovista se va intoarce in tara in cursul zilei de maine, dupa care se va intra in linie dreapta pentru pregatirea meciurilor cu MSK Zilina, din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Accidentat in meciul cu FC Zurich, Grigorie urmeaza sa reintre in programul normal de pregatire o data cu revenirea la Bucuresti.
×
Subiecte în articol: sport