x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Netoiu: "Lucescu are complexe"

Netoiu: "Lucescu are complexe"

20 Mai 2005   •   00:00

Dupa ce oficialii Rapidului au pus victoria lui Dinamo la Alba-Iulia pe seama jocurilor de culise, conducerea "cainilor rosii" a negat ieri vehement un asemenea scenariu.

JIGNIRI. "Vicele" Gigi Netoiu (foto) a spus despre Razvan Lucescu ca acesta "nu-si poate ascunde complexele, cautand vina pentru rezultatele mai slabe ale echipei sale in alta parte". Totodata, Comandantul a spus ca afirmatiile facute de presedintele feroviarilor, Dinu Gheorghe, prin care acesta spusese ironic ca Dinamo merita sa cucereasca titlul pentru ca invinge in toate meciurile, reprezinta o incercare de a-si declina responsabilitatea: "El va fi dat afara de Copos daca nu se califica in cupele europene. Si-a asumat un obiectiv si are sanse mici sa-l indeplineasca, iar atunci incearca sa spuna tot felul de inventii si sa-si acopere lipsurile".

IRONIE. Presedintele CA, Nicolae Badea, i-a ironizat si el pe rapidisti. "Copos spune ca Rapid este un club sarac. Daca ne uitam cum creste infrastructura clubului lor cu resurse bugetare, atunci Rapid nu este sarac. Din punct de vedere tehnic, au un lot bun de jucatori, deci iar nu sunt saraci. Insa, daca ne referim la modul lor de exprimare, atunci putem spune ca sunt saraci cu duhul", a afirmat Badea. (Dragos Stoica)

NEVINOVAT
In afara conducerii dinamoviste, jignit de afirmatiile venite dinspre Rapid si Steaua s-a aratat si antrenorul lui Apulum, Alin Artimon. Acesta a declarat ieri ca suspiciunile care au planat asupra partidei cu Dinamo i-au lasat un gust amar si ca nu poate accepta sa fie catalogat drept hot. "Orice rezultate vom obtine in ultimele trei partide, nu vom reusi sa schimbam impresia oamenilor dupa jocul cu Dinamo. Acest lucru ma doare cel mai tare, mai ales ca eu ma pot uita in oglinda in fiecare dimineata. Cred ca nici o salvare in extremis de la retrogradare nu ma poate face sa ma simt mai bine, dupa toate cele care s-au vehiculat la adresa noastra", a spus Artimon. (Lucian Dobrater)

×
Subiecte în articol: sport