x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Nicolo Napoli a plecat, a venit Viorel Moldovan

Nicolo Napoli a plecat, a venit Viorel Moldovan

de Mihai Igirosanu    |    29 Iul 2009   •   00:00

Instalat cu doar o lună în urmă pe banca lui FC Braşov, italianul Nicolo Napoli a făcut pregătirea de vară, dar a plecat luni, cu exact cinci zile înainte de startul noului campionat. Noul antrenor al formaţiei de sub Tâmpa este Viorel Moldovan.



Interesant este că Viorel Moldovan s-a aflat în negoceri avansate cu braşovenii şi în urmă cu o lună, însă conducătorii "stegarilor" au preferat varianta Nicolo Napoli. Acum, în sfârşit, Moldovan a ajuns pe banca echipei din Braşov, semnând un contract pe o perioadă de un an, cu opţiune de prelungire pe încă unul.

"Mă bucur că sunt aici şi am mare încredere că vom reuşi lucruri notabile. Vin după Răzvan Lucescu, un antrenor cu care am mai lucrat de multe ori. Ştiu în mare măsură pe cine mă bazez, pentru că am studiat echipa în sezonul trecut. Mi-am dorit de mult să lucrez cu domnul Dinu Gheorghe, pentru că îl apreciez foarte mult", a declarat noul antrenor al Braşovului, Viorel Moldovan.

La rândul său, italianul Napoli a explicat motivele surprinzătoarei despărţiri: "Am discutat cu domnul preşedinte Dinu Gheorghe şi cu patronul echipei. Le-am spus că, din păcate, nu o să-mi pot duce la bun sfârşit contractul. Sunt nevoit să mă întorc în Italia, la Palermo. Asta este, îmi pare rău".

×
Subiecte în articol: sport nicolo napoli