x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Niculae, suspendat

Niculae, suspendat

05 Iun 2009   •   00:00

Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat pentru două partide pe dinamovistul Marius Niculae, în urma gesturilor obscene făcute către suporterii Unirii Urziceni la finalul meciului din etapa a 32-a.



Iniţial, atacantul trebuia judecat înaintea rundei trecute, în care "câinii" au jucat cu FC Braşov, dar cazul a fost amânat, deoarece avocaţii lui Niculae au invocat că nu au avut timp să-şi pregătească apărarea. Marius Niculae nu va avea drept de joc în ultima etapă a acestui campionat, când Dinamo va juca în deplasare cu FC Argeş, şi nici în prima a sezonului viitor.

De asemenea, Comisia de Disciplină l-a suspendat pentru două etape şi pe fundaşul Bruno Simao, eliminat în partida de la Urziceni, dar care şi-a reziliat deja contractul cu Dinamo. În cadrul aceleiaşi şedinţe s-a mai hotărât că, începând de la 10 iunie, divizionara secundă Universitatea Cluj să nu mai fie programată în campionat până la achitarea obligaţiilor financiare către arbitrii care au oficiat la jocurile de pe teren propriu.

×
Subiecte în articol: sport