x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Nimeni nu-i vrea pe nemti

Nimeni nu-i vrea pe nemti

09 Iul 2004   •   00:00

Tara gazda a Mondialului din 2006 are mari dificultati in a gasi un antrenor pentru echipa nationala, dupa demisia lui Rudi Voller.

DELIA GOMOESCU

Federatia Germana de Fotbal nu poate gasi un antrenor dispus sa preia "Die Mannschaft", dupa ce selectionerul Rudi Voller a demisionat in urma esecului de la Euro 2004.

REFUZ. Dupa Ottmar Hitzfeld si Christoph Daum, si francezul Arsene Wenger a refuzat oferta nemtilor. "Am contract cu Arsenal pana in 2005 si vreau sa-l onorez. Asa ca pentru moment nu sunt disponibil", a declarat tehnicianul "tunarilor" pentru Kicker. Considerat la un moment dat cel mai in masura sa fie succesorul lui Voller, Otto Rehhagel a anuntat si el ca nu va parasi banca tehnica a Greciei, mai ales acum ca a castigat titlul european. Mai mult, se pare ca si ceilalti antrenori aflati pe lista federatiei germane, Thomas Schaaf (Werder Bremen), Volker Finke (Freiburg) sau danezul Morten Olsen, au precizat ca vor declina o eventuala oferta.

RASPUNDERE. Potrivit Kicker, singurul antrenor care nu a spus nu din start a fost Lothar Matthaus, actualul selectioner al Ungariei. "Nu stiu daca eu as fi omul potrivit, dar in mod sigur nu as fugi de aceasta responsabiliate", a spus Matthaus, detinatorul recordului de selectii in nationala Germaniei.

REHHAGEL, GREC INCA DOI ANI

Presedintele Federatiei Elene de Fotbal, Vassilis Gagatsis, a confirmat faptul ca Otto Rehhagel va pregati inca doi ani nationala Greciei. Gagatsis a precizat ca Rehhagel si-a prelungit contractul cu federatia de la Atena pana in 2006, punand capat speculatiilor ca acesta ar putea prelua reprezentativa Germaniei. Oficialul grec a adaugat ca i-a propus selectionerului extinderea contractului pana in 2008, dar Rehhagel a preferat un contract pana in 2006. Dupa ce a castigat titlul european, germanul a devenit cetatean de onoare al Atenei si a primit cheia orasului.
×
Subiecte în articol: sport