x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Njock revine si promite goluri

Njock revine si promite goluri

08 Sep 2004   •   00:00

Asa cum a promis luni, patronul "U" Craiova, Dinel Staicu, atacantul camerunez Jeremie Njock s-a prezentat ieri la antrenamentul alb-albastrilor.

La sedinta de pregatire sustinuta pe terenul II al Complexului "Ion Oblemenco", Njock a parut mai proaspat decat toti ceilalti coechipieri ai Universitatii. La finalul antrenamentului, Mircea Rednic a spus: "Este bine ca a venit Njock. Nu va fi titular in jocul cu CFR Cluj, dar va fi in lotul de 18. A fost in probe, deci este pregatit".

Puriul l-a contrazis pe patronul Dinel Staicu, spunand ca Njock va fi amendat pentru lunga intarziere. "Jeremie va fi amendat, nu stiu cu cat, asta e treaba conducerii, dar daca il iertam inseamna ca la iarna sa ma trezesc fara jucatori la antrenament", a mai spus Rednic.

Camerunezul s-a aratat incantat de revenirea la Craiova, chiar daca nu l-a mai regasit pe fostul capitan Papura, plecat in Cipru. "Colegii m-au primit bine. Voi da goluri, ca asta e meseria mea. Ma simt bine, ati vazut ca nu sunt in urma cu pregatirea, astept sa fiu introdus pe teren", a spus Njock. (Mario Morcov)

NETOIU, NU

Intrebat de toata tevatura iscata de declaratiile lui Gigi Netoiu, care a spus ca ar veni ca investitor, Rednic a spus: "Un om care stie ca nu este iubit nu are cum sa vina sa investeasca aici". Puriul a fost intrebat daca in cazul in care ar veni Netoiu ar ramane in continuare antrenor principal: "Nu! Oriunde in alta parte, pentru ca sunt prieten cu el, dar in Banie, respect suporterii si nu as putea sa fac asa ceva".

×
Subiecte în articol: sport