x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Nu se joaca pe "National"

Nu se joaca pe "National"

23 Sep 2004   •   00:00

Nici la aproape doi ani de la partida de trista amintire cu Norvegia, nationala Romaniei nu are un teren pe care sa dispute in conditii optime meciurile internationale.

Astfel, confruntarea cu Olanda, programata pe 26 martie 2005 in preliminariile CM 2006, are putine sanse sa fie gazduita de Stadionul National. Aceasta este opinia presedintelui ANS, Octavian Morariu (foto), care crede ca vremea nefavorabila din timpul iernii va impiedica desfasurarea lucrarilor de modernizare a arenei. Renovarea stadionului va incepe in a doua jumatate a lunii octombrie, cu refacerea suprafetei de joc. Urmeaza o serie de operatiuni complexe de inlocuire a sistemului de drenaj, de montare a instalatiei de incalzire si irigare a gazonului. "Va fi cel mai modern teren din Europa Centrala si de Est", a declarat Morariu.

Presedintele ANS a spus ca proiectul de modernizare a Stadionului National seamana cu cel al Stadionului Olimpic din Istanbul. Potrivit estimarilor secretarului general al ANS, Florea Damian, valoarea lucrarilor va fi de 40-45 de milioane de euro.

×
Subiecte în articol: sport