x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Obiectiv: grupele UEFA

Obiectiv: grupele UEFA

15 Sep 2004   •   00:00

Inaintea meciului de maine cu TSKA Sofia, jucatorii si antrenorii stelisti au spus ca cel mai important lucru pentru obtinerea calificarii este ca bulgarii sa nu inscrie la Bucuresti. Meciul, care incepe la ora 20:00, va fi transmis in direct de Antena 1.

IONUT PADURARU

FAVORITI. "Intalnim o echipa puternica. A obtinut numai victorii si nu a luat decat un gol in 5 etape. Dar in Cupa UEFA nu exista favoriti", a spus tehnicianul stelist. "Este un meci foarte important, deoarece unul dintre obiectivele noastre este calificarea in grupele Cupei UEFA", a spus si Dorinel Munteanu. Cei doi s-au aratat mirati decizia LPF, care a decis ca restanta cu Apulum sa se dispute miercurea viitoare, Steaua trebuind astfel sa dispute 6 jocuri in 18 zile. "Dar avem un lot valoros si sper sa facem fata", a completat Munteanu.

BULGARI. Delegatia echipei bulgare va sosi maine dimineata la Bucuresti, cu un charter ce va ateriza la ora 11:00 pe Aeroportul Baneasa. Fotbalistii lui TSKA Sofia vor fi cazati la Crystal Palace. Maine seara, de la ora jocului, 20:00, bulgarii au programat antrenamentul oficial pe Stadionul Steaua. Cu o ora mai devreme, antrenorii celor doua echipe, Walter Zenga si Ferario Spasov, vor sustine o conferinta de presa comuna.

DESPRE PORTAR

"Cu Hamutovski am vorbit, am analizat jocul si sper ca data viitoare sa nu mai greseasca. Daca a facut o greseala nu inseamna ca nu va mai fi titular. Si eu cand jucam faceam greseli" - Walter Zenga, antrenor Steaua

CAPITAN

Dupa partida de la Pitesti, Adrian Neaga i-a cerut lui Walter Zenga sa nu il mai numeasca pe el drept purtator al banderolei. "Tot ce s-a scris, cum ca as fi aruncat banderola, sunt niste rautati. Adevarul e ca banderola era larga si imi cadea mereu. I-am cerut antrenorului sa nu ma mai puna capitan, pentru ca eu sunt mai recalcitrant. Dar nu pot sa fiu altfel cand pun sufletul", a spus Rica. In replica, Zenga a spus ca Neaga va ramane in continuare capitan pana la revenirea lui Radoi. "Neaga e capitan, eu sunt cel care decide", a spus italianul.
×
Subiecte în articol: sport