x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport OLANDA - ROMANIA / Maine se va definitiva lotul

OLANDA - ROMANIA / Maine se va definitiva lotul

27 Mai 2005   •   00:00

La fel ca in partida din Giulesti, pierduta cu 0-2, Victor Piturca va fi nevoit sa infrunte Olanda cu un lot format din mai multi jucatori care activeaza in Divizia A decat din "stranieri".

PROGRAM. In vederea partidelor de la Rotterdam (4 iunie) si Constanta, impotriva Armeniei (8 iunie), fotbalistii convocati de selectioner se vor reuni luni, 30 mai, ora 12:00, la Casa Fotbalului. Plecarea spre Olanda este programata pentru marti dupa-amiaza, la ora 16:00, cu un charter, in care se vor afla si componentii lotului de tineret.

LOT. Joi dimineata, Piturca a renuntat la 6 dintre cei 15 jucatori din strainatate nominalizati initial: Adi Ilie, Galca, Barcauan, Marica, Iencsi si Cernat. In aceste conditii, cei 9 stranieri ramasi in lot sunt Lobont, Mitea (ambii Ajax), Stoican, Rat (ambii Sahtior), Pompiliu Stoica (FC Moscova), Chivu (AS Roma), Pancu (Besiktas), Mutu (foto, Juventus) si M. Niculae (Sporting Lisabona). Duminica, selectionerul va decide si numele celor 13 fotbalisti din Divizia A care vor completa lotul. Mai mult ca sigur, acestia vor fi urmatorii: Radoi, Ghionea, Fl. Dumitru, Dica (Steaua), Tamas, Fl. Petre, Cl. Niculescu (Dinamo), G. Coman, Contra, V. Moldovan (Poli Timisoara), D. Coman, Fl. Moldovan si D. Niculae (Rapid). (Mihai Igirosanu)

MUTU LA TV
Duminica dupa-amiaza, Adrian Mutu poate debuta la Juventus si sa revina pe gazon dupa suspendare. Internationalul roman face parte din lotul pe care antrenorul Fabio Capello va miza in ultima partida din Serie A. Meciul Juventus - Cagliari va putea fi urmarit in direct la National TV, de la ora 16:00. In privinta jucatorilor din tara, selectionerul Victor Piturca a primit o veste buna din Ghencea. Capitanul Stelei, Mirel Radoi, s-a refacut dupa accidentarea suferita in meciul cu FCM Bacau si e posibil sa evolueze azi in meciul de la Brasov.

×
Subiecte în articol: sport