x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Oltchim merge ceas

Oltchim merge ceas

15 Feb 2010   •   00:00

Ultima reprezentantă a handbalului feminin românesc, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a învins-o aseară, pe teren propriu, pe campioana Rusiei, Dinamo Volgograd, scor 30-24 (16-9).



Aceasta este cea de-a doua victorie în tot atâtea meciuri pentru Oltchim în grupa a II-a principală a Ligii Campionilor, principalele marcatoare ale oltencelor fiind ieri Neagu 5, Stanca 5, Vizitiu 5, Maier 4, Lecuşanu 4, Puşcaşu 3, Fiera 2, Manea 1 şi Beşe 1. Cum în prima partidă Oltchim a dispus la Viena de Hypo Viena cu 31-26, elevele antrenorului Radu Voina şi-au consolidat prima poziţie a clasamentului cu 4 puncte, fiind urmate de Viborg HK, cu acelaşi punctaj, dar golaveraj inferior. La 21 februarie, Oltchim va primi acasă vizita lui Viborg, campioana en titre a Europei.

La handbal masculin, Steaua a jucat la Chiajna, în Cupa Cupelor, cu Portovik Iujnîi (Ucraina), pe care a învins-o cu 33-23. Meciul a fost la discreţia roş-albaştrilor, care conduceau la pauză cu 19-12. Diferenţa e a crescut în repriza secundă, astfel că băieţii lui Bozo Rudici au prima şansă de calificare. În Challenge Cup, CSM Suceava, finalista ediţiei precedente, a dispus cu scorul de 31-20 (15-13) de o altă echipă ucraineană, Burevestnik Lugansk. În schimb, în aceeaşi competiţie, HC Odorhei şi-a compromis aproape în totalitate şansele, după înfrângerea cu 32-20 (17-7) suferită în Polonia cu MMTS Kwidzyn. (V.I.)

×
Subiecte în articol: sport