x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Olympique Lyon şi PSG, eliminate din Cupa Franţei

Olympique Lyon şi PSG, eliminate din Cupa Franţei

05 Mar 2009   •   00:00

Echipa Olympique Lyon, deţinătoarea trofeului şi liderul în Ligue 1, şi formaţia Paris Saint Germain, finalistă anul trecut şi ocupanta locului doi în campionat, au fost eliminate, ieri, în optimile de finală ale Cupei Franţei, informează AFP, citată de Mediafax.



Paris Saint Germain a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 3-1 după prelungiri, de formaţia Rodez, din al treilea eşalon francez. Golurile învingătorilor au fost înscrise de Choplin '66, '115 şi Pacos '118. Pentru PSG a marcat Traore, în minutul 10. Olympique Lyon a pierdut în optimi, în deplasare, cu scorul de 2-3, în faţa echipei OSC Lille. Pentru echipa din Lyon au marcat Makoun '25 şi Mounier '45+2. Lille a învins prin golurile înscrise de Bastos '22, Hazard '45 şi Fauvergue '90+4.

Bayern Munchen, eliminată din Cupa Germaniei
Formaţia Bayern Munchen a fost eliminată din Cupa Germaniei, fiind învinsă, ieri seară, la Dusseldorf, cu scorul de 4-2 (0-0), de echipa Bayer Leverkusen, în sferturile de finală ale competiţiei. Golurile învingătorilor au fost înscrise de Barnetta '54, Vidal '61, Helmes '70 şi Kiessling '90+2. Pentru Bayern Munchen au marcat Lucio '72 şi Klose '74. Bayern Munchen a câştigat patru din precedentele şase ediţii ale Cupei Germaniei.

×
Subiecte în articol: sport