x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport OTELUL - SPORTUL 1-0 / Catenaccio cu "Sorinacio"

OTELUL - SPORTUL 1-0 / Catenaccio cu "Sorinacio"

13 Sep 2004   •   00:00

Gazdele au pus din nou la incercare inimile suporterilor. A iesit un italienesc 1-0, partitura interpretata de elevii lui Sorin Cartu fiind un fel de catenaccio plictisitor.

DANIEL STAN

NEMULTUMIRE. Bucurestenii au dominat marea majoritate a meciului, dar au ratat exasperant. "Sper sa le schimb mentalitatea in cel mai scurt timp, pentru ca este inadmisibil sa ratam atat de mult, cum am facut-o si azi", a spus Dan Petrescu la final. Curelea, Mazilu si Gigel Bucur au esuat lamentabil in preajma portii, tratand fazele respective cu o imaturitate specifica varstei, dar inexplicabila la un asemenea nivel.

NOROC. Galatenii au avut o ocazie si au luat intreg potul, inspiratia atacantului Victoras Iacob aducand un succes nesperat. Acest lucru l-a recunoscut si Sorin Cartu. "Stiam ca va fi un meci greu si de aceea ma bucura victoria. Nu si jocul. Am avut noroc. Sportul este o echipa imprevizibila", a declarat cel poreclit "Sorinacio". Iesirile nervoase ale lui Cartu la adresa elevilor sai Aldea, Dragomir sau Marginean au fost auzite si de spectatori, care s-au minunat de cuvinte grele aruncate de antrenor.

INCREDERE

"Nu ma gandesc sa renunt. Am contract patru ani si nu ma sperii asa usor. Voi merge pana la capat, insa ceva trebuie sa schimb. Unii dintre jucatorii mei cu experienta ma surprind cum trateaza fotbalul" - Dan Petrescu, antrenor Sportul

×
Subiecte în articol: sport