x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport OTELUL - STEAUA 1-0 / Chin si neputinta

OTELUL - STEAUA 1-0 / Chin si neputinta

08 Mai 2005   •   00:00

Liderul a facut un nou pas gresit si atmosfera din Ghencea pare sa se deterioreze pe zi ce trece. Infrangerea si jocul anemic de la Galati au prilejuit un nou schimb de replici intre antrenorul Walter Zenga si patronul Gigi Becali.



  • de MIHAI IGIROSANU

  • REVANSA. Badescu, imbratisat de Iacob, a razbunat trimiterea la baraj a Otelului de catre Steaua de acum doi ani
    Zenga a inceput meciul cu Nesu, in locul lui Petre Marin, si cu debutantul Alin Litu, pe cel al lui Andrei Cristea. In primele momente ale meciului, juniorul a sutat din 3-4 metri in transversala, bifand prima si singura ocazie a Stelei. Nici defensiva nu a mai functionat, stoperul Ghionea avand pe constiinta golul lui Badescu.

    CONTRE. La finalul partidei, patronul ros-albastrilor, Gigi Becali, s-a aratat extrem de suparat, atacandu-l din nou pe antrenorul Zenga. "Putem pierde campionatul daca vom juca la fel ca astazi. Zenga m-a luat intr-un fel peste picior, cu Baciu si Lovin, despre care spusesem eu ca m-am pacalit aducandu-i de la Bacau", a declarat Becali inainte sa paraseasca stadionul "Dunarea". In replica, la conferinta de presa, italianul a spus: "Nu vreau sa comentez spusele domnului Becali, dar pentru el e usor. Daca are vreo problema, ma poate da afara si intr-o jumatate de ora, dar nu asta este problema acum. Problema e ca eu sunt antrenorul Stelei si trebuie sa fac in asa fel incat sa castigam campionatul".

    PEDEAPSA. Suparat, Zenga nu le-a dat liber jucatorilor, pe care i-a dus aseara direct la stadionul "Steaua". Cei 400 de fani stelisti prezenti la Galati au scandat numele lui Lacatus si "Nu va pasa de noi!", iar dupa meci au purtat un dialog aprins cu presedintele executiv, Mihai Stoica. Antrenorul Otelului, Mihai Stoichita, a ramas invincibil in fata fostei sale echipe: "Nu am pierdut niciodata in fata Stelei, nici cand am antrenat pe FC National si nici acum".

    PROFESIONIST

    "Trebuie sa-mi fac treaba pentru echipa la care antrenez, chiar daca acum cu un ochi plang. Cred ca stelistii se vor chinui pana la final, dar eu le urez succes" - Mihai Stoichita antrenor Otelul

    ×
    Subiecte în articol: sport