x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Pana cand vine Piturca, eu decid"

"Pana cand vine Piturca, eu decid"

15 Sep 2004   •   00:00

Ieri-dimineata, Stefan Iovan si Gabi Boldici au fost prezentati jucatorilor Universitatii Craiova, dupa care au efectuat primul antrenament. La finele sedintei de pregatire, el a spus ca-l asteapta pe Piturca din noiembrie.

MARIO MORCOV, VICENTIU NEAGOE

Ieri, in jurul orei 9:00, Iovan si Boldici s-au intalnit cu noul director executiv al Universitatii, Gherghita Geolgau, mergand apoi la cantonamentul "juvetilor". Pana la sfarsitul acestei saptamani, Iovan si Boldici vor semna acordurile cu "alb-albastrii". "Nu stiu exact pe ce perioada vor semna. Eu as vrea cat mai multi ani, dar totul depinde de Piturca", a declarat patronul Adrian Mititelu.

  • Jurnalul National: Ati semnat contractul cu Universitatea?

    Stefan Iovan: Inca nu. Am ajuns luni seara la Craiova, iar sefii se aflau la o emisiune televizata. Nu am apucat sa vorbesc cu ei, dar asta nu e o problema. Deocamdata nu stiu cand si pe ce perioada, dar, repet, nu este important. Am fost deja la antrenament, sunt multumit de ce am gasit si am venit cu sufletul deschis, voi pune totul in folosul echipei pentru a fi bine. Stiu ce ne asteapta, ca nu va fi usor, dar nu ma sperie nimic.

  • Cine conduce, dumneavoastra sau Piturca?

    Eu! Nici nu am venit bine si se discuta deja ca ma conduce Piti. Nu este adevarat. Pana in noiembrie, cand va veni el, eu decid. Daca iau sfaturi sau ma voi consulta cateodata cu el, o voi face pentru binele Universitatii. Stiu ca se spune ca nu am experienta, dar am lucrat alaturi de Piti la nivel mare, am facut performanta si stiu si eu ce sa fac.

  • Considerati ca este o povara ca ati preluat Universitatea dupa Mircea Rednic?

    Nu! In plus, nu cred ca este nici o palarie prea mare pentru mine acest rol de antrenor principal la Universitatea. Nu am venit dupa strada nici eu, ci tot din fotbal.

  • Ce obiectiv va propuneti in calitatea de antrenor principal?

    Tinand cont de conjunctura in care ne aflam si de imprejurari, imi doresc ca la sfarsitul acestui tur de campionat sa terminam pe locul sase.

  • Pentru moment ce va doriti?

    La Craiova rabdarea a ajuns la sfarsit, sper sa-si revina si jucatorii accidentati si impreuna sa aducem cat mai multe puncte, prima ocazie fiind meciul de sambata cu FC National.

    PAUNESCU

    Din iarna, alaturi de Adrian Mititelu la conducerea Universitatii Craiova este posibil sa vina si Viorel Paunescu. De fapt, una dintre conditiile impuse de Piturca pentru a semna cu Stiinta este sa vina impreuna cu Paunescu. Piturca a mai lucrat cu familia Paunescu si la Craiova in 1995-1996, cand George Constantin Paunescu era finantator al alb-albastrilor. Deocamdata, nu se stie exact cat din parteneriat va avea Paunescu.

    ABSENTE

    Pentru partida de sambata din Cotroceni, Universitatea Craiova se confrunta cu multe probleme de efectiv. Madalin Murgan si Mihaita Plesan sunt suspendati, iar Zeno Bundea si Cosmin Moti sunt accidentati, acesta din urma suferind ieri-dimineata o intindere la probele sportive sustinute la examenul de admitere la Facultatea de Educatie Fizica si Sport. Pe langa acestia lipseste si Eugen Bastina, care inca nu s-a prezentat la lot.
  • ×
    Subiecte în articol: sport