x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pe urmele lui Mutu

Pe urmele lui Mutu

07 Sep 2004   •   00:00

Patronul localului unde se presupune ca trei fotbalisti ai nationalei, Adrian Mutu, Bogdan Lobont si Adrian Neaga, au petrecut inainte de meciul cu Macedonia a luat declaratii tuturor angajatilor, inclusiv dansatoarelor. Toti au negat, depozitiile acestora urmand a fi prezentate la postul de televiziune care a difuzat in direct declaratiile asa-zisilor martori.

VICENTIU NEAGOE

De altfel, si Adrian Mutu, ramas acasa, fiind suspendat pentru meciul cu Andorra de maine, a dezmintit informatia in cadrul emisiunii "Recursul Etapei" de duminica seara de la Antena 1. Patronul clubului mai sus amintit, Gabi Ghincea, a acceptat ieri sa discute cu Jurnalul National. El infirma ca fotbalistii ar fi fost in localul sau. De asemenea, acesta a mai spus ca stripteuzele ar fi dat in scris ca nu au avut contacte cu jucatorii. Cu toate acestea, fetele s-au ferit de ochii presei pentru a relata cele intamplate.

  • Jurnalul National: Domnule Ghincea, au fost sau nu cei trei fotbalisti in clubul dumneavoastra in noaptea de joi spre vineri?

    Gabi Ghincea: Categoric, nu! Am declaratiile celor doi sefi de sala si ale dansatoarelor. Toti spun ca nu i-au vazut acolo.

  • Totusi, exista trei martori care declara ca i-au vazut acolo, unul dintre ei sustinand chiar ca a primit un autograf de la Mutu.

    Nu sunt decat simple speculatii. Eu cred in cuvantul oamenilor mei. De altfel, o sa ma duc, impreuna cu toate dansatoarele, la televiziunea la care au intervenit telefonic cei trei telespectatori si o sa dau dezmintire.

  • Dumneavoastra erati acolo in acea seara?

    Nu, nu eram acolo, dar asta are mai putina importanta. Eu cred ca totul este doar o manipulare.

  • De ce credeti asta?

    Asta este o parere personala. E usor sa arunci cu gunoi in ograda altuia. Efectiv sunt scarbit. Au fost unele persoane care au oferit anumite sume de bani personalului localului pentru a spune ca i-au vazut pe fotbalisti in bar. Despre organizarea impecabila si despre public nu s-a scris nimic.

  • Ar trebui sa fiti multumit ca s-a facut atata reclama localului dumneavoastra. De ce sunteti suparat?

    Sunt suparat pentru ca mai multe ziare locale si chiar centrale au sustinut ca localul este o "bomba". Eu am un club select.

  • V-a cautat cineva de la FRF pentru a musamaliza cazul?

    Nu m-a cautat nimeni. Si oricum nu aveam ce musamaliza, deoarece jucatorii nu au fost acolo.

    MODEL

    "Incerc sa fiu un exemplu pentru tineri, pentru ceea ce fac in teren, nu in afara lui. Nu trebuie sa intereseze ce fac eu in afara programului echipei nationale si al echipei de club. Recunosc, sunt tanar si e posibil sa fac unele greseli" - Adrian Mutu

    PRECAUTIe

    "Atunci cand vor exista dovezi, o sa-mi exprim punctul de vedere. Pana atunci, nu comentez. Oricum detin informatiile mele, altele decat cele ale presei. Ii multumesc lui Mutu pentru golul reusit, care ne-a adus victoria" - Anghel Iordanescu

    JANDARMERIA SE DISOCIAZA

    In noaptea de joi spre vineri, atunci cand cei trei tricolori ar fi evadat din cantonamentul de la Hotel Bavaria pentru a ajunge la Clubul Flora (foto), paza a fost asigurata de Jandarmeria Romana. Angajatii acestei institutii nu puteau sa ii impiedice pe Mutu, Neaga si Lobont sa paraseasca hotelul, intrucat obiectivul lor era doar de a impiedica persoanele straine delegatiei sa intre in cantonament. Stiut fiind faptul ca unora dintre tricolori le cam place viata de noapte, jandarmilor chiar li s-a atras atentia sa nu permita accesul in hotel al damelor de companie. "Noi am avut sarcina sa nu patrunda nimeni din afara in incinta hotelului. Noi nu puteam sa-i impiedicam pe jucatori sa plece. Asta e treaba antrenorului", a declarat Teofil Cristache, seful Jandarmeriei Dolj.

    TENTATIVA DE SANTAJ

    In ultimele zile, mai multe gazete craiovene au fost contactate de inca un asa-zis martor la evenimentele din "Flora". Acesta s-a prezentat cu numele Costin si a spus ca este angajat al companiei de televiziune prin cablu Terra-Sat. El a lasat un numar de telefon unde poate fi contactat pentru o oferi, in schimbul sumei de 2.000 de euro, amanunte in legatura cu ce s-a intamplat in acel local in noaptea de joi spre vineri. Desi se pare ca anumite publicatii ar fi negociat respectiva suma, individul fiind de acord, destainuirile nu au fost inca facute, misteriosul Costin dorind sa fie asistat in momentul povestirii de un avocat.

    DORINEL ACUZA FRF

    Fostul international Dorinel Munteanu, care a anuntat zilele trecute ca se retrage de la prima reprezentativa, a criticat dur, ieri, la sosirea Stelei din turneul din Italia, comportamentul celor trei jucatori. "Este nepermis ceea ce s-a intamplat. Antrenorii si staff-ul federatiei sunt cei care ar trebui sa ia masuri. Daca se vor lua! N-ar trebui sa existe asemenea acte de indisciplina", a declarat Dorinel Munteanu, care a lasat sa se inteleaga ca golul marcat nu-i scuza lui Mutu atitudinea de dinaintea meciului. El a adaugat ca pe vremea cand evolua la echipa nationala jucatorii nu fugeau din cantonament.
  • ×
    Subiecte în articol: sport mutu