x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Plagiat

Plagiat

01 Iun 2005   •   00:00

Jurnalul National, copiat de Prosport Editia de ieri a cotidianului Prosport a copiat cu nerusinare un articol publicat de Jurnalul National in urma cu doua zile.

  • de GABI GOLEA
  • SPORT

  • Click pentru a mari Click pentru a mari
    JURNALUL NATIONAL
    PROSPORT
    Articolul de ieri din ProSport se intitula "57 de milioane euro pe 5 ani!" si a fost redactat aproape cuvant cu cuvant asa cum a fost publicat cu o zi in urma in Jurnalul National. Este absolut jenanta si surprinzatoare atitudinea unui cotidian de specialitate, care se pretinde a fi "cel mai tare ziar de sport din Romania". Singura diferenta dintre cele doua articole este legata de modul in care sunt asezate in pagina, cei de la ProSport preferand sa mai taie cate un pasaj din materialul aparut in Jurnalul National, aparand in plus doar o declaratie a lui Marius Stan.

    Facem public acest plagiat, in speranta ca astfel de practici nu se vor mai repeta, in conditiile in care ne aflam intr-o perioada in care Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor trebuie respectata de oricine. Incalcarea acestei legi poate fi usor asimilata cu infractiunea de furt. Va prezentam alaturat cele doua articole, asa cum au fost ele publicate, cel din Jurnalul National in 31 mai, cel din ziarul de sport la 1 iunie.

    ×
    Subiecte în articol: sport