x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Poli - Ceahlăul / Craiova cu justiţia

Poli - Ceahlăul / Craiova cu justiţia

de Mihai Igirosanu    |    22 Apr 2007   •   00:00
Poli - Ceahlăul / Craiova cu justiţia

Intr-o etapă ce ar trebui să fie dominată de derby-ul Rapid - Dinamo, cel mai mediatizat meci este cel dintre finalista Cupei Rom�niei Timişoreana, Poli Timişoara, şi una dintre formaţiile care se luptă pentru evitarea retrogradării, Ceahlăul Piatra-Neamţ.

După ce vicepreşedintele Universităţii Craiova, Silvian Cristescu, a declarat vineri că deţine informaţii despre un posibil noncombat al timişorenilor, conducerea clubului de pe malurile Begăi a replicat tăios. Poli - Ceahlăul va avea loc astăzi, de la ora 18:00.

CONTRAATAC. Cel nominalizat dinspre Craiova drept eroul principal al posibilului aranjament, din cauza faptului că este originar din Piatra-Neamţ şi este prieten cu preşedintele Ceahlăului, Gheorghe Ştefan, preşedintele lui Poli, Gheorghe Chivorchian, a declarat: "Ne vom adresa LPF şi instanţelor judecătoreşti, deoarece eu unul nu voi permite nimănui să ponegrească imaginea Politehnicii Timişoara şi a mea. Aş dori ca toţi cei care au probleme in cluburile pe care le administrează să şi le rezolve acolo şi să nu işi creeze alibiuri prin acuzaţii nefondate la adresa altor grupări. L-aş ruga pe Adrian Mititelu, care a investit foarte mult in Universitatea Craiova, să gestioneze reacţiile oamenilor din subordinea sa. imi pare rău că Silvian Cristescu a implicat numele Universităţii Craiova, fiindcă in urma acestor declaraţii va fi afectat clubul "alb-albastru" şi suporterii săi". El a menţionat: "Există un obiectiv de indeplinit de jucători şi de staful tehnic. Preşedintele Marian Iancu a spus mereu că Poli este un brand care reprezintă Banatul şi nu vom permite ca imaginea acestei mărci să fie pusă in umbră de astfel de declaraţii iresponsabile".

PATRON. La randul său, patronul timişorenilor, Marian Iancu, a respins acuzaţiile lansate de oficialii Universităţii Craiova. "Este exclus un aranjament! Cine mă cunoaşte ştie că nu fac compromisuri niciodată, indiferent de cine este vorba. Vom bate Ceahlăul! După meci aştept scuzele Craiovei. Nu mă interesează arbitrul. Ce ar putea el să ne facă? Să ne scoată mingea din poartă? Nici un arbitru nu cred că s-ar risca să facă aşa ceva", a spus Iancu. Şi antrenorul Valentin Velcea a ţinut să replice tăios: "E suspect de blat la Craiova, nu la Timişoara. Nu mă interesează declaraţiile nimănui. Mă interesează jocul nostru şi jucătorii mei. Putem face toţi fel şi fel de legături, dar eu nu mai vreau să fiu intrebat de vanzări şi cumpărări şi blaturi. Dacă domnul Cristescu a spus că speră ca Timişoara să nu intre in astfel de jocuri, il asigur că aşa va fi".

×
Subiecte în articol: sport craiova