x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Poli - Juventus / Timisoara, in sarbatoare

Poli - Juventus / Timisoara, in sarbatoare

03 Aug 2005   •   00:00
Poli  -  Juventus / Timisoara, in sarbatoare

Pentru Timisoara a venit ziua cea mare. In aceasta seara, Poli va infrunta vedetele lui Juventus in amicalul anului. Meciul va incepe la ora 21:45 si va fi transmis in direct de Pro TV.

SPECTACOL. Inaintea jocului va fi prezentat oficial lotul "alb-violetilor" pentru sezonul care incepe la sfarsitul acestei saptamani. Spectacolul, special pregatit pentru suporteri, va fi prezentat de Florin Calinescu. Pe gazon isi va face aparitia si noua mascota a gruparii banatene, un cavaler, iar trupa rock Cargo va interpreta imnul lui Poli. La finalul meciului este prevazut un foc de artificii. Ca si la celalalt eveniment, gazduit de Timisoara in aceasta vara, "semifinala interzisa" Romania - Brazilia, Stadionul "Dan Paltinisanu" va fi arhiplin, meciul urmand sa se joace cu casa inchisa.

FARA PRETENTII. Campioana Italiei va sosi la Timisoara astazi la pranz si va fi cazata pentru cateva ore la Hotelul Continental, unde are rezervate 35 de camere. Desi au anuntat ca vor veni cu toate vedetele, din lotul de 17 jucatori pe care Fabio Capello il deplaseaza in Romania lipsesc Del Piero si Trezeguet. "Bianconeri" vor beneficia de un meniu tip bufet suedez, care nu va contine insa preparate prea sofisticate, ci doar legume, orez, sunca, branza, placinta si fructe. Pentru cazarea torinezilor, Poli trebuie sa plateasca circa 30.000 de lei noi (300 de milioane de lei vechi).

CAMPIONII. Timisorenii spera ca jucatorii torinezi sa nu aiba motive de bucurie si in aceasta seara.

GOL MUTU
Luni seara, Juventus s-a incalzit cu echipa de liga a 4-a Biellese, pe care a invins-o cu 6-2. Antrenorul Fabio Capello a folosit inca din primul minut un trident ofensiv format din Trezeguet, Del Piero si Mutu. Alegerea tehnicianului a fost inspirata, pentru ca toti cei trei jucatori au inscris, romanul fiind autorul golului cu numarul 3. Mutu spune insa ca inca nu este in forma maxima: "In acest moment sunt la 80% din capacitatile mele. Sunt fericit pentru ca am contribuit la crearea unei alternative in atacul lui Juventus. Concurenta este un stimulent pentru a juca bine". Legat de meciul cu Poli, Mutu a spus ca are emotii, pentru ca este prima data cand joaca in tara impotriva unei echipe romanesti.
×
Subiecte în articol: sport