x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Poli Timişoara – Steaua / Un meci cât un sezon

Poli Timişoara – Steaua / Un meci cât un sezon

de Mihai Igirosanu    |    18 Apr 2007   •   00:00

Poli Timişoara şi campioana României, Steaua, se vor confrunta în această seară, în Giuleşti, pentru un loc în finala Cupei României Timişoreana.

GAZETA SPORTURILOR
LUPTÃ. Duelul dintre căpitanul lui Poli, Dan Alexa (stânga) şi stelistul Bănel Nicoliţă va fi una dintre cheile meciului
Poli Timişoara şi campioana României, Steaua, se vor confrunta în această seară, în Giuleşti, pentru un loc în finala Cupei României Timişoreana.

Partida de astăzi se anunţă a fi una incendiară, fiind ultima şansă pentru cele două echipe de a salva un sezon mai degrabă decepţionant. La Timişoara, banii aruncaţi cu lopata nu s-au justificat prin rezultate în campionat. De partea cealaltă, decimată de accidentări şi oarecum uzată după ani plini de performanţe, Steaua va încerca să nu încheie sezonul fără a câştiga un trofeu.

ATMOSFERĂ. Timişorenii au deschis războiul psihologic, solicitând control anti-doping la toţi jucătorii roş-albaştrilor înaintea meciului din această seară. Bănăţenii l-au exclus din lot pe ex-stelistul Andrei Cristea, după ce atacantul l-a înjurat în timpul unui antrenament pe antrenorul secund, Stoicov. De asemenea, portarul titular, Marius Popa şi-a luxat două degete la mâna dreaptă şi va rata jocul cu Steaua. În Ghencea, luni seară, patronul Gigi Becali şi-a băgat jucătorii în şedinţă, iar după discuţie a declarat. "Le-am spus jucătorilor că toate marile echipe trec prin aceste momente. Am vorbit şi cu Oli şi i-am spus să ţină capul sus şi să meargă mai departe", a declarat Becali luni seară.

AUTOCRITICĂ
Într-un comunicat postat pe site-ul clubului timişorean, patronului lui Poli, Marian Iancu îşi face autocritica şi face un apel către suporteri: "Noi, cei din conducerea clubului, şi în mod special eu, în calitate de preşedinte, nu am reuşit să asigurăm un staff tehnic capabil, care prin continuitate să poată forma o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Episodul Răzvan Lucescu, urmat de pripeala aducerii lui Sorin Cârţu, ca să nu mai vorbim de insatisfacţia profesională cu care am rămas după mandatul lui Alin Artimon, au fost momentele-cheie pentru care ne aflăm în situaţia actuală. Am parcurs doar doi ani de competiţie cu ambiţii mari, dar reuşite puţine. Însă a fost timp suficient pentru a realiza că doar împreună putem fi nişte învingători. Ramâneţi alături de noi!".

×
Subiecte în articol: sport