x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Poli Timisoara - Conflict cu federatia

Poli Timisoara - Conflict cu federatia

de Ionut Paduraru    |    02 Noi 2006   •   00:00
Poli Timisoara - Conflict cu federatia

Gruparea de pe Bega a anuntat ieri ca renunta sa-i mai transfere pe Srhoj si Abiodun, oficialii timisoreni motivand ca se tem de represaliile unor conducatori din FRF, care nu sunt de acord cu aceasta tranzactie.

Poli a incercat sa-i transfere pe cei doi jucatori care sustin ca intelegerea lor cu FC National a expirat la 1 iulie 2006. Srhoj si Abiodun au fost declarati liberi de contract la 3 octombrie, dar gruparea bancara a contestat decizia, sustinand ca acestora li s-au prelungit automat contractele, pana in anul 2007. Cazul a ajuns la Curtea de Arbitraj pentru Fotbal, care urmeaza sa ia o hotarare definitiva. "Am luat act ca intentia noastra de a-i legitima pe cei doi intra in contradictie cu interesele unor conducatori ai FRF. Unii dintre acestia s-ar fi exprimat ca jucatorii s-ar fi putut transfera oriunde, mai putin la Poli Timisoara. O teama cumplita ne-a determinat sa renuntam la intentia de a-i legitima, cunoscand efectele devastatoare ale unui astfel de demers impotriva unor potentanti ai FRF", se precizeaza intr-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului timisorean.

EXCLUDERI. Cel vizat pare a fi directorul de relatii internationale Florin Prunea, acuzat in urma cu o saptamana si de impresarul Marcel Popescu de amestec in acest caz. "Excludem, in acest moment, din cauza persoana presedintelui Mircea Sandu, fata de care avem dovezi ca nu s-a implicat. Poate ca alegerile de anul trecut au adus in functii multi asa-zisi tineri si nelinistiti, exceptia care confirma regula fiind domnul Ionut Lupescu, pe care il percepem ca pe un om serios si onest", se mai arata in comunicat.

ANCHETA
"Cerem oficial o ancheta si demascarea intereselor care se manifesta impotriva FCU Politehnica Timisoara. Asemenea atacuri murdare din partea unor oficiali ai fotbalului romanesc impotriva unui club in care se investeste serios nu fac altceva decat sa indeparteze posibili finantatori de vreo echipa"
  • Comunicat Poli Timisoara
  • REFUZAT
    Patronul Marian Iancu a declarat ieri ca nu este interesat de transferul atacantului Ionel Ganea, intrat in conflict cu o parte a conducerii Clubului Dinamo. "Nu e adevarat ca s-a autopropus sa joace la Poli. Sau poate a vorbit cu altcineva din club, cu mine nu a discutat nimic. Ganea e un jucator mare, cu o carte de vizita impresionanta, dar nu intra in vederile noastre. Nu este profilul de jucator care sa intre in vizorul nostru", a spus Iancu.

    ×
    Subiecte în articol: sport