x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Poli Timisoara - Moldovan renunta

Poli Timisoara - Moldovan renunta

de Sorin Anghel    |    13 Dec 2005   •   00:00
Poli Timisoara - Moldovan renunta

Atacantul Viorel Moldovan (foto), care a participat ieri la cursurile Scolii de Antrenori din cadrul FRF, spune ca nu mai exista nici o sansa ca el sa mai evolueze si in retur la Poli Timisoara. Intrat in conflict cu directorul general, Ion Craciunescu, dupa ce a fost surprins la o masa cu oficialii Rapidului, fostul atacant al echipei nationale doreste sa paraseasca formatia de pe Bega pentru a veni la Bucuresti, acolo unde locuieste familia sa.

SUPARARE. "Nu cred ca Timisoara este suparata pe mine, suporterii cred ca ma inteleg. Eu niciodata nu voi fi suparat pe Timisoara, am fost apreciat si respectat, dar asta este decizia mea, de a pleca de acolo. Daca nu ma lasa sa plec, n-o sa plec, o sa ma retrag. Am avut un schimb de replici cu Ion Craciunescu, dar cel care decide pana la urma este Marian Iancu. Daca nici el nu intelege, atunci se pare ca va lua sfarsit cariera mea. Nu mai exista cale de intoarcere spre Timisoara", a spus Moldovan.

DEZAMAGIT. Atacantul zice ca trece printr-o situatie anormala: "Cand am venit la Timisoara am semnat un contract in prezenta lui Anton Dobos, care este si prietenul meu, a fost un acord verbal ca, in cazul in care vreau sa plec, se va gasi intelegere. Vad ca lucrurile s-au schimbat, este tipic pentru Romania. Sunt foarte dezamagit". (Sorin Anghel)

VACANTA
Viorel Moldovan nu regreta deloc intoarcerea in Divizia A: "A fost o experienta placuta, am vrut sa-mi demonstrez mie ca mai pot face fata, pentru ca multi au avut dificultati in a se adapta. Am fost uneori deprimat de tot ce am gasit aici, dar asta-i viata". Atacantul nu se grabeste sa devina antrenor. "Vreau sa fiu bine pregatit, graba strica treaba de multe ori. Vreau sa stau alaturi de familie. Craciunul il voi petrece in Republica Dominicana, asta este o destinatie sigura", a spus Viorel Moldovan.

×
Subiecte în articol: sport timisoara