x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport POLI TIMISOARA - "U" CRAIOVA 2-0 / Cazura in B!

POLI TIMISOARA - "U" CRAIOVA 2-0 / Cazura in B!

08 Mai 2005   •   00:00

Universitatea si-a pecetluit soarta la Timisoara, unde echipa lui Olaroiu a infirmat speculatiile cu privire la un aranjament intre cele doua grupari.



  • de VICENTIU NEAGOE, MARIO MORCOV

  • DUEL. Ex-craioveanul Silvasan (stanga), aici in duel cu Buhus, a pus si el umarul la retrogradarea Craiovei
    Aplauzele timisorenilor pentru jucatorii "Stiintei" nu au fost de ajuns pentru ca echipa lui Marian Bondrea sa realizeze un meci care sa-i dea sperante pentru ultimele cinci etape. Infranti cu 2-0 de Poli, oltenii au pornit, cu capetele plecate, spre infernul numit Divizia B, in timp ce 300 de suporteri siderati l-au injurat din nou pe patronul Dinel. "Staicule, de sarbatori, sa-ti dea Dumnezeu sa mori!" sau "PNA, PNA sa-si faca datoria! Staicu la puscarie!" au fost noutatile in materie de injurii.

    RESEMNARE. In timp ce jucatorii si Bondrea au constientizat situatia tragica in care se afla echipa, retrogradata dupa 41 de ani in Divizia A, Staicu delireaza din nou si este sigur de salvare. De partea cealalta, Olaroiu si-a exprimat regretul pentru retrogradarea echipei la care s-a consacrat ca jucator. "Craiova nu mai avea sanse oricum. Imi pare rau ca i-am retrogradat noi. Obiectivul echipei este clasarea in primele patru locuri".

    VISE

    "Voi continua sa finantez echipa atat timp cat mai exista sanse teoretice sa ne salvam. O sa batem tot acasa si vom lua trei puncte in deplasare si putem spune ca suntem salvati de la retrogradare" - Dinel Staicu, Patron "U" Craiova

    ×
    Subiecte în articol: sport