x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Popescu a fost la audieri

Popescu a fost la audieri

de Jurnalul National    |    23 Ian 2008   •   00:00

Gică Popescu s-a prezentat ieri la Direcţia Naţională Anti­co­rup­ţie, unde procurorii i-au adus la cu­noş­tinţă învinuirile în cazul transfe­rurilor frauduloase de jucători

Gică Popescu s-a prezentat ieri la Direcţia Naţională Anti­co­rup­ţie, unde procurorii i-au adus la cu­noş­tinţă învinuirile în cazul transfe­rurilor frauduloase de jucători. Fostul impresar a sosit la sediul DNA în jurul orei 9:30, părăsind instituţia după o jumătate de oră. “Împreună cu avocatul meu vom pune la dispoziţia procurorilor probe care  să-mi susţină nevinovăţia. Rog mass-media să nu se antepronunţe şi să lase procurorii să-şi facă treaba”, a spus Popescu, acuzat de în­şe­lă­ciune, evaziune fiscală şi spă­la­re de bani.

În schimb, se­lec­ţi­o­ne­rul Victor Piţurcă nu crede că an­che­ta DNA va aduce dezvăluiri importante. “Din punctul meu de vedere este totul închis. Se face tam-tam degeaba. Au fost nişte afaceri între cluburi. Nu văd cum se poate ajunge la arestări sau alte măsuri de acest gen. Nu cred că această anchetă poate fi de anvergura celei din Italia”, a spus Piţurcă.

×
Subiecte în articol: sport