x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Prieteni si dusmani

Prieteni si dusmani

24 Sep 2004   •   00:00

Walter Zenga l-a amenintat, in gluma, pe bunul sau prieten, Dan Petrescu, cu un "razboi total" in confruntarea dintre Sportul si Steaua.

IONUT PADURARU

Antrenorul italian a declarat: "Eu vreau sa castige Steaua, dar nu spunem niciodata ca mergem sa castigam". El a spus ca il va urmari peste tot pe Dan Petrescu. "Daca el se duce sa urmareasca meciul din tribuna, ma duc si eu dupa el. I-am spus ca va fi «bataie»".

GANDURI. Capitanul Stelei din ultimele partide, Rica Neaga, a recunoscut ca gandurile ros-albastrilor se indreapta mai mult la confruntarea din Cupa UEFA. "Dar trebuie sa castigam si sambata, pentru a avea un moral bun. Sportul este o echipa imprevizibila, periculoasa si nu trebuie sa-i subestimam in nici un moment al jocului. Nu au mai multe puncte doar din cauza ghinionului", a spus Neaga, precizand ca nu va mai pleca, daca i se mareste salariul. In schimb, Andrei Cristea spune ca meciul din Regie este cel mai important pentru Steaua in acest moment. "Orice pas gresit ne poate indeparta de primele locuri. Vrem sa castigam campionatul si sa intram in grupele Cupei UEFA, pentru a-i rasplati increderea lui Gigi Becali".

OPTIMISM LA BULGARI

Slovacul Radoslav Zabavnik, fundasul dreapta al lui TSKA Sofia, a declarat pentru site-ul oficial al gruparii bulgare ca echipa sa are sanse mari sa se califice in grupele Cupei UEFA. "Era bine ca in tur sa se fi terminat 1-1, dar vom invinge Steaua si ne vom califica", a spus Zabavnik. Antrenorul bulgarilor, Ferario Spasov, a afirmat ca Gargorov, Zafirov si Dimitrov vor fi refacuti pana la ora returului cu Steaua.

MOTIVARE

Dan Petrescu a declarat ca, in cazul in care Sportul va invinge sambata, fotbalistii stelisti vor fi si mai motivati inaintea meciului cu TSKA Sofia. "In cazul in care invingem Steaua, nu imi fac probleme pentru moralul jucatorilor inaintea partidei din Cupa UEFA cu TSKA Sofia. Sunt convins ca stelistii vor fi si mai motivati, vor juca mai bine si vor invinge", a declarat Petrescu, adaugand ca nu ii va parea rau daca il va invinge pe prietenul sau, Walter Zenga. "Ce, lui i-ar parea rau daca m-ar bate pe mine? Suntem prieteni, dar pe teren nu mai tinem cont acest lucru".
×
Subiecte în articol: sport