x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Prime achitate

Prime achitate

28 Apr 2005   •   00:00

Imediat dupa victoria Universitatii cu 3-0 in fata lui FC National, patronul oltenilor, Dinel Staicu, a intrat in vestiarul echipei sale cu suma de 30.000 de dolari.

OPTIMIST. Asa cum promisese inaintea meciului, Staicu a venit la jucatori pentru a le plati primele. Astfel, fotbalistii care au intrat ca titulari miercuri seara pe stadionul "Ion Oblemenco" au incasat 1.400 de dolari, in vreme ce rezervele s-au ales cu cate 900 de dolari. Au fost premiati toti membrii staff-ului tehnic, in frunte cu antrenorul Marian Bondrea. "Cred ca putem scapa de retrogradare, daca baietii vor continua sa evolueze asa cum au facut-o cu FC National. Voi continua sa-i stimulez. Vom lupta pana in ultima clipa", a declarat Staicu.

SCUZE. Fundasul ivorian Mariko Daouda a fost invitat ieri la Primaria Craiovei, unde edilul Antonie Solomon si-a cerut inca o data scuze public pentru declaratiile facute la adesa jucatorilor de culoare ai Universitatii. Daouda a primit din partea lui Solomon si suma de 1.000 de euro, drept recompensa pentru evolutia din meciul cu FC National. (Mario Morcov)

×
Subiecte în articol: sport