x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Prinde hotul, scoate-i ochii

Prinde hotul, scoate-i ochii

23 Sep 2004   •   00:00

Imediat dupa terminarea meciului FC Brasov - Apulum Alba-Iulia, mai multi jucatori ai oaspetilor au acuzat lipsa unor bunuri personale si a unor sume de bani, dupa ce vestiarul fusese spart, acuzandu-i pe cei de la FC Brasov, care in meci s-au impus cu 4-1.

DANIEL STAN, VICENTIU NEAGOE

Din spusele celor pagubiti, rezulta ca, pe langa bani, au disparut bijuterii si telefoane mobile, totul estimat la valoarea de 100 milioane lei. Cert e ca furtul a avut loc in perioada desfasurarii reprizei secunde, pentru ca la pauza vestiarul era intact.

INSCENARE? La constatare, politia brasoveana a remarcat ca usa vestiarului nu fusese fortata si nici geamurile sparte, motiv pentru directorul sportiv al "stegarilor", Romeo Pascu, sa-i acuze pe cei de la Apulum de inscenare: "Nimeni nu putea sti ca au bani decat persoane din anturajul lor. De aceea cred ca vinovatul trebuie cautat in randul jucatorilor de la Alba-Iulia".

Mai mult, oficialul brasovean si-a sustinut cu tarie afirmatia: "Cheia de la vestiar a stat in permanenta la masorul lor, dupa cum a recunoscut si acesta in prezenta jandarmilor si politistilor. In repriza secunda, el a dat cheia rezervelor oaspetilor, care au fost sa se schimbe".

REACTII. Acuzatiile lui Pascu sunt infirmate de jucatorii din Alba-Iulia: "Nu cred ca poate fi vorba ca vreunul dintre noi sa fi facut acest gest. Inteleg ce ar fi facut cu banii, dar ce facea cu cele patru telefoane mobile care au fost furate", a declarat mijlocasul Iurisniti. Acesta a mai adaugat ca i-au disparut 500 de euro, dar nu si cele 50 de milioane de lei, bani castigati la pariuri sportive, si care se aflau in geanta cu echipament. "De trei ani de cand joc la Apulum nu s-a intamplat asa ceva. Este totusi curios faptul ca politia nu a luat amprente de pe cele trei bancnote de 100 de euro gasite pe jos, in vestiar", a spus si Alin Paleacu.

Cel mai pagubit a fost Codrut Ciobanu, care a ramas fara 550 de euro, telefonul mobil, cheile de la masina si bijuterii.

PELICI ESTE NOUL ANTRENOR

Conducerea clubului Apulum Alba-Iulia a decis ca Alexandru Pelici sa devina antrenorul principal al echipei. Acesta a mai condus gruparea ardeleana si sezonul trecut, dupa demisia lui Aurel Sunda. Secunzi vor fi Cristi Pojar si Marcel Rusu. Fostul tehnician, Stelian Gherman, va ocupa functia de director-tehnic. Precizam ca Gherman s-a aflat in conflict deschis cu principalul finantator de la Apulum, Emanoil Savin.

×
Subiecte în articol: sport