x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Radio si televiziune pentru "caini"

Radio si televiziune pentru "caini"

01 Apr 2005   •   00:00

Incepand de astazi, site-ul oficial al suporterilor dinamovisti, www.dinamo-online.net, lanseaza postul de radio Radio-Dinamo-Online, care va emite non-stop pe Internet.



  • de DANIEL STAN

  • CREIERUL. Cristi Iancu este initiatorul proiectului TV, care i-a inspirat pe fani sa lanseze postul de radio
    DJ "DISCOBOLUS". Fanii "cainilor" vor putea asculta muzica, transmisii ale meciurilor jucate de echipa pregatita de Ioan Andone, partide in direct ale echipei nationale, dar si meciuri de baschet, handbal sau polo unde sunt angrenati "ros-albii". Debutul fotbalistic va fi facut in aceasta seara, de la ora 20:15, cand DJ "Discobolus" va transmite in direct meciul din cadrul etapei a 19-a a Diviziei A, Dinamo - Poli Iasi. De asemenea, postul va avea in grila de programe talk-show-uri saptamanale, precum si rubrici "la cererea fanilor". Acestia si-au exprimat deja optiunile vizavi de genul de muzica dorita: imnurile "cainilor rosii", rock, rap, in timp ce manelele vor lipsi cu desavarsire.

    DINAMO-TV. In paralel cu postul de radio amintit, din vara va incepe sa emita, pe grila unui post existent, si Dinamo-TV. Pentru inceput, acesta va emite doar doua ore pe zi. Initiatorul proiectului, directorul de marketing Cristi Iancu, a precizat: "Cu timpul, grila se va mari, urmand a se ajunge la opt ore de emisie pe zi. Vom avea in jur de 50 de colaboratori".

    TEAMA
    Dupa doua victorii consecutive in debutul returului, antrenorul "cainilor", Ioan Andone, se teme de meciul din aceasta seara cu Poli Iasi. "Va fi un meci greu. Desi ma tem putin, nu ma pot gandi decat la victorie", a declarat tehnicianul dinamovist, completat de capitanul Florentin Petre: "Ar fi culmea sa ne bata tocmai Iasiul". Fostul jucator al gruparii din Copou, Adrian Cristea, a precizat: "Dupa cum ii stiu, vor trage cu dintii de rezultat, insa sper sa ne facem jocul si sa castigam. Nu am mai vorbit de mult cu fostii mei colegi tocmai pentru a evita suspiciunile"

    ×
    Subiecte în articol: sport