x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Armeanul a refuzat 120.000 de euro

Rapid - Armeanul a refuzat 120.000 de euro

de Daniel Stan    |    06 Ian 2007   •   00:00
Rapid  -  Armeanul a refuzat 120.000 de euro

Mijlocasul giulestenilor, al carui contract a expirat la finele anului trecut, nu a mai fost sunat de nici un oficial al clubului si sustine ca suma oferita de George Copos o poate castiga si la o echipa din liga secunda.

George Copos nu a acceptat pretentiile lui Karamian. Mijlocasul giulestenilor, al carui contract a expirat la finele anului trecut, nu a mai fost sunat de nici un oficial al clubului si sustine ca suma oferita de George Copos o poate castiga si la o echipa din liga secunda.

Telenovela "Artiom Karamian" pare a nu se mai termina, conducerea Rapidului refuzand sistematic sa-l cheme la negocieri. "Am tot asteptat, dar nu ma mai suna nimeni. Eu sunt dispus sa raman la Rapid, dar nu in orice conditii", a declarat mijlocasul armean.

DESPARTIRE. Karamian a fixat pretul continuarii in Giulesti la 300.000 de euro pe sezon, ceea ce ar insemna cel mai mare contract din echipa. Cum insa principalul actionar, George Copos, nici nu vrea sa auda de asa ceva, despartirea de armean este iminenta, mai ales in conditiile in care transferul macedoneanului Grozdanovski, jucator care evolueaza pe acelasi post, de mijlocas stanga, este aproape realizat.

"Mi s-a oferit prea putin in comparatie cu ce am facut eu pentru Rapid. Doi ani si jumatate am jucat pe bani putini si nu am fentat niciodata fotbalul. Mi-am dat viata in teren pentru Rapid. Copos mi-a propus 120.000 de euro, dar acesti bani ii pot castiga si in liga a II-a ori la orice alt club din Romania", a declarat Karamian. Acesta a avut un contract in valoare de 60.000 de euro in perioada petrecuta la gruparea giulesteana. George Copos i-a transmis armeanului ca in aceste zile il asteapta la negocieri, dar, aproape sigur, aceasta sarcina va fi indeplinita de secretarul general Constantin Zotta.

OFERTE. In acest moment, conform impresarului jucatorului, Traian Gherghisan, mijlocasul stanga are mai multe oferte: "Este vorba de Livorno, SV Hamburg, dar si cateva echipe din tara". Din Liga 1, se pare ca Dinamo inca nu a renuntat, mai ales in conditiile despartirii de Rapid. De altfel, antrenorul "cainilor", Mircea Rednic, a discutat personal cu Artiom Karamian la finele anului trecut, lucru care i-a deranjat pe oficialii giulesteni.

Prieteni. Totusi, armeanul sustine ca a fost sunat de colegi si de antrenorul Razvan Lucescu pentru a ramane la echipa. "Prietenii mei, Dani Coman si Perja, m-au intrebat daca raman. La fel si Razvan, care mi-a spus ca e mai bine sa nu plec si sa luptam impreuna pentru locul doi. Ramane de vazut ce va fi, mie imi place atmosfera de la echipa, suporterii", a mai spus Karamian. Daca va mai exista o alta runda de negocieri, acest lucru se poate intampla la inceputul saptamanii viitoare, cand este prevazuta reunirea echipei.
Alte plecari iminente

Exceptandu-l pe Karamian si alti rapidisti se pregatesc sa paraseasca gruparea visinie. Este vorba despre Maldarasanu, Buga si Griffiths, despre care insusi principalul actionar, George Copos, a spus ca pot fi transferati: "Doar ei pot pleca de la Rapid". O situatie neplacuta o are fostul golgeter, Mugurel Buga, caruia i s-a pus gand rau de mai multa vreme, dupa ce a cerut marirea contractului actual, in valoare de 45.000 de euro, unul dintre cele mai mici din lot. "Nu stiu de ce se vrea sa se scape de mine, dar sa mi se spuna odata si plec", a declarat Buga, al carui pret a fost fixat la 800.000 de euro, unul considerat prohibitiv de jucator. De asemenea, Griffiths nu a dat randament, in conditiile in care atacantul australian l-a costat pe George Copos 1,5 milioane de dolari. Nici Burdujan nu poate sta linistit, la fel si fundasul Ionut Stancu. Despre aceasta situatie, antrenorul Razvan Lucescu a declarat: "Eu nu am fost anuntat de nici o plecare. Vom vedea ce va fi la reunirea lotului". In privinta portarului Dani Coman, el poate pleca numai la o oferta de peste 3 milioane de euro.

×
Subiecte în articol: sport rapid copos karamian