x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Atentie sporita si ganduri ascunse

Rapid - Atentie sporita si ganduri ascunse

03 Mai 2005   •   00:00

Aflati la 6 puncte in spatele Stelei, rapidistii spera ca in aceasta etapa sa-si sporeasca sansele la castigarea campionatului.



  • de SORIN ANGHEL

  • DUR. Razvan Lucescu arata spre proprii jucatori
    Sperantele giulestenilor nu se leaga de propriul joc, ci de Poli Iasi si de Otelul, adversarele pe care echipa lui Zenga le va intalni in aceasta saptamana.

    PRECAUT. Speriat sa nu se repete situatia de acum o saptamana, cand jucatorii sai au fost preocupati de infrangerea Stelei din meciul cu Farul si au pierdut pe propriul teren in fata lui Poli Timisoara, Razvan Lucescu le-a transmis elevilor sa se concentreze strict la jocul lor. "In meciul cu Poli, pe jucatori i-a interesat foarte mult ce a facut Steaua la Constanta. Eu am vorbit foarte mult pe aceasta tema cu tatal meu si cu Daniel Pancu si mi-au spus ca o echipa poate fi influentata foarte usor de alte rezultate. Am sa le recomand sa nu se mai uite la televizor la meciurile altora, sa se preocupe doar de jocul nostru", a explicat tehnicianul Rapidului.

    CONCURENTA. Razvan Lucescu a afirmat ca echipa sa trebuie sa fie atenta pe acest final de retur si la Farul. "Nu trebuie sa ne uitam numai la Steaua si la Dinamo. si Farul a demonstrat in meciurile de pana acum ca poate pune probleme. si FC National la fel, dar aceasta nu a avut constanta in joc", a spus Lucescu.

    COMPARATIE. Tehnicianul gruparii de sub Podul Grant a comparat situatia de acum a lui Walter Zenga, despre care se spune ca din vara nu va mai antrena la Steaua, cu cea traita de tatal sau in urma cu trei ani, atunci cand antrena pe Galatasaray, fiind apoi demis dupa castigarea campionatului in Turcia. "Pe mine nu ma mai mira nimic in Romania. Nu e normal ca la echipele din fruntea clasamentului Diviziei A, adica la cele din Bucuresti, sa fie mereu discutii, polemici, sa se trimita sageti", a zis tehnicianul.

    SOCOTELI
    Ionel Gane spera ca Steaua sa se impiedice in cursa pentru titlu in partidele din etapele urmatoare. "Steaua are prima sansa la titlu, dar noi trebuie sa ne vedem de drumul nostru, sa jucam pana la final. Important este ca in fata Otelului sa nu mai facem greselile din meciul cu Poli. E posibil ca stelistii sa se impiedice si sper sa piarda cu National, Timisoara, Iasi sau Brasov. Daca Iasiul a putut sa incurce Steaua in Ghencea, de ce nu ar reusi sa o faca si pe propriul teren?", a spus Gane.
    ×
    Subiecte în articol: sport