x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Convins de Copos

Rapid - Convins de Copos

de Vicentiu Neagoe    |    Mihai Igirosanu    |    23 Ian 2006   •   00:00
Rapid - Convins de Copos

Negocierile dintre conducerea Rapidului si Marius Maldarasanu s-au incheiat cu bine. Mijlocasul a semnat prelungirea contractului pana in vara anului 2008.

In schimb, desi a plecat sambata in Cipru impreuna cu Maldarasanu, Valentin Badoi nu a ajuns inca la o intelegere cu clubul de langa Podul Grant, el primind, din cate se pare, inca zece zile suplimentare pentru a lua o decizie.

DECISIV. Vineri seara, discutiile decisive cu Maldarasanu au fost purtate chiar de catre vicepremierul George Copos si s-au incheiat abia in jurul orei 22:30. "Ma bucur ca l-am convins pe Marius sa semneze. El este un pion extrem de important al echipei. In plus, a dovedit ca este si un rapidist adevarat", a declarat patronul giulestenilor. La randul sau, satisfacut, cel mai apreciat jucator al trupei lui Razvan Lucescu din sezonul recent incheiat a confirmat spusele lui Copos: "Am ajuns la o intelegere si am semnat pe inca doi ani, incepand din vara. Sunt bucuros ca totul s-a terminat cu bine si acum ma voi concentra doar asupra muncii alaturi de echipa, in cantonamentul din Cipru".

INCA INCERT
Desi patronul Copos a declarat ca a ajuns la un acord si cu Valentin Badoi, situatia mijlocasului ramane incerta. "Nu e adevarat ca ne-am inteles. Badoi nu a semnat deocamdata prelungirea contractului. Ii dam pasuire inca zece zile, sa se mai gandeasca. Totusi, el a primit permisiunea sa plece in Cipru si poate se va sfatui acolo si cu antrenorul Razvan Lucescu. Cand se intoarce, daca el considera ca oferta noastra este buna, va semna, daca nu, vom vedea noi ce vom face", a spus presedintele Dinu Gheorghe. "Din decembrie i-am facut o oferta foarte buna din punctul nostru de vedere, dar ne-a amanat. Noi mai mult de atat nu putem face. El nu poate semna acum cu nimeni. Se tot vorbeste de Steaua si de nu stiu ce alte oferte, dar el abia la 15 februarie intra in ultimele sase luni de contract cu noi si abia atunci va putea semna cu altcineva", a completat oficialul rapidist. Lui Badoi i s-a oferit un contract de 100.000 de euro pe sezon.

×
Subiecte în articol: sport