x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID - Criticile lui Razvan

RAPID - Criticile lui Razvan

02 Iun 2005   •   00:00

Inaintea meciului din Olanda, antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, a criticat polemicile din fotbalul romanesc. El a mai opinat ca mijlocasul Maldarasanu ar fi meritat sa fie convocat de Piturca si ca patronul George Copos nu are de ce sa fie nemultumit de echipa.



  • de MIHAI IGIROSANU

  • DERANJAT. Antrenorul Rapidului e deranjat de scandalurile si polemicile din fotbalul romanesc
    DEZAMAGIRE. "Noi vrem sa ne batem cu Olanda si Cehia, dar mai intai sa vedem ce avem in tara, sa vedem de ce suntem in stare, pentru ca aici ne tinem de polemici, de discutii, in loc sa ne vedem de treaba", a subliniat, dezamagit, tehnicianul giulestenilor. Lucescu a declarat ca, daca selectionerul nu a convocat jucatori de la Rapid pentru meciurile cu Olanda si Armenia, "inseamna ca asa este strategia". "Danut Coman era accidentat, iar Nicolae nu era apt 100%. Totusi, dupa parerea mea, Marius Maldarasanu ar fi meritat sa fie convocat."

    COPOS. Intrebat daca patronul George Copos are motive sa fie nemultumit de evolutia echipei in acest sezon, Razvan Lucescu a raspuns: "Nu are motive. A fost o conjunctura si eu cred ca intelege. Au fost si polemici, nu vreau sa mai deschidem altele. Imi doresc ca, macar acum, pe final de campionat, sa fie liniste la noi in club si in fotbalul romanesc", a incheiat antrenorului Rapidului.

    APRECIERI
    Antrenorul rapidist a apreciat ca eventuala venire a lui Gheorghe Hagi la conducerea tehnica a unei echipe din Divizia A ar fi benefica pentru fotbalul romanesc. "El are experienta, se bucura de popularitate si ar fi un om foarte important pentru fotbalul romanesc. Pentru mine, Hagi va fi un alt adversar. Hagi nu inseamna fotbalul romanesc, mai sunt si jucatori, si antrenori, si conducatori de cluburi, nu este numai el", a spus Lucescu. In alta ordine de idei, tehnicianul a precizat ca portarul Coman a plecat la o clinica din Bologna si se spera ca el sa poata fi folosit in ultima etapa, contra Sportului Studentesc.

    ×
    Subiecte în articol: sport