x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid:Dani Coman nu lasă la preţ

Rapid:Dani Coman nu lasă la preţ

de Marius Mihalcea    |    16 Sep 2008   •   00:00
Rapid:Dani Coman nu lasă la preţ

În timp ce directorul general al grupării de lîngă Podul Grant, Constantin Zotta, susţine că lui Dani Coman i s-a propus, pentru a-şi prelungi contractul, un salariu de 450.000 de euro pe sezon, portarul spune că oferta este cu mult mai mică.

În timp ce directorul general al grupării de lîngă Podul Grant, Constantin Zotta, susţine că lui Dani Coman i s-a propus, pentru a-şi prelungi contractul, un salariu de 450.000 de euro pe sezon, portarul spune că oferta este cu mult mai mică.

Chiar dacă Dani Coman a fost trecut pe lista înaintată de Rapid la UEFA în vederea “dublei” pe care giuleştenii o vor susţine cu formaţia germană VfL Wolfsburg în turul inaugural al celei de-a doua competiţii europene intercluburi, goalkeeper-ul şi conducerea clubului se situează în continuare pe poziţii diferite. 

 

Tranşanţi

Discuţiile pe marginea salariului pe care i l-au oferit şefii giuleşteni jucătorului pentru ca acesta să-şi prelungească înţelegerea cu Rapid devine interminabilă. Constantin Zotta şi Dani Coman s-au contrazis din nou duminică seară, la Recursul Etapei, de la GSP TV, cînd oficialul grupării de lîngă Podul Grant a vorbit despre o sumă, iar portarul despre o cu totul alta. “Ultima ofertă pe care i-am făcut-o lui Dani a fost de 450.000 de euro în primul an de contract, 200.000 dintre aceştia urmînd să-i primească la semnătură”, a spus Zotta. Coman l-a contrazis pe oficialul “vişiniilor”. “Domnule Zotta, mai bine veneaţi şi discutam ca între bărbaţi, nu pe la colţuri, cum vă place dumneavoastră. Nu e adevărat că mi-aţi oferit 450.000 de euro, ultima propunere de prelungire a contractului pe care mi-aţi făcut-o a fost de 300.000 de euro. Mai puteam cîştiga ceva din primele de obiective, dar şi aşa condiţia era să joc un anumit număr de jocuri. Dacă aş fi semnat, în patru ani aş fi cîştigat mai puţin decît ia un jucător acum”, a spus portarul, aluzie la brazilianul Julio Cesar, care încasează circa 450.000 de euro pe sezon. Dani Coman, al cărui contract cu Rapid va expira în vara anului viitor, a refuzat pînă acum toate ofertele de prelungire a înţelegerii pe care i le-au făcut oficialii clubului.

 

Lazăr lipseşte cu nemţii

Costin Lazăr nu va evolua în meciul de joi de la Wolfsburg, din cauza unei entorse suferite în partida cu Unirea. “E o entorsă urîtă, o săptămînă nu am voie să fac nimic. Regret enorm că nu pot juca, dar asta e viaţa de fotbalist, şi anul trecut am ratat prima manşă a «dublei» cu FC Nürnberg. Voi fi apt pentru retur şi vom obţine calificarea în Giuleşti”.

×
Subiecte în articol: sport coman