x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - "Este importanta unitatea grupului"

Rapid - "Este importanta unitatea grupului"

02 Iul 2004   •   00:00

Antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, recunoaste ca nu i-au fost adusi toti jucatorii pe care si i-a dorit, dar ca se bazeaza foarte mult pe unitatea jucatorilor.

SORIN ANGHEL

  • Jurnalul National: Cum e atmosfera la echipa?

    Razvan Lucescu: Pe mine ma intrebi? Baietii sunt cei care trebuie sa isi dea cu parerea. Eu ma bucur ca toti se pregatesc bine.

  • Cam tipi la ei la antrenamente.

    Fac asta ca sa ii tin sub presiune, sa se pregateasca serios. Important este sa ne pregatim bine si sa fim uniti.

  • Conteaza atat de mult unitatea grupului?

    Fireste. Unde nu exista spirit de sacrificiu inseamna ca lucrurile nu stau exact asa cum ar trebui. In momentul in care un jucator isi doreste mai putin decat altul, cand apare zazanie in echipa, atunci cu greu se mai poate face performanta.

  • Atmosfera este mai buna decat cea din campionatul trecut?

    Eu nu vorbesc decat despre prezentul si viitorul Rapidului. Daca vrei sa discutam despre sezonul trecut intreaba-ma de FC Brasov.

  • Steaua, Dinamo si Rapid se vor bate si campionatul urmator pentru titlu?

    Astea 3 echipe si-au propus intotdeauna sa castige campionatul, dar pot aparea si surprize. Universitatea Craiova este o echipa ambitioasa, iar FC National a inceput de fiecare data campionatul bine si a pus probleme.

  • Mai astepti doi-trei jucatori?

    Eu am cerut anumiti jucatori, dar sunt multumit si cu ce am acum la antrenamente, pentru ca multi dintre ei au luat titlul in 2003 cu Rapidul. Langa ei au mai venit si cativa tineri cu care se poate face o echipa agresiva. Este foarte importanta unitatea grupului. Problema noastra acum o reprezinta faptul ca suntem putini din punct de vedere numeric.

  • S-au facut putine transferuri in aceasta vara, nu doar la Rapid, ci la toate echipele din Divizia A.

    Asta pentru ca preturile au crescut foarte mult. Cel mai mult conteaza faptul ca nu mai sunt bani in fotbal, dar aici nu este vorba doar de cel romanesc, ci si de cel international.

    "Nu trebuie sa ne fie frica"

    Antrenorul formatiei de sub Podul Grant considera ca echipa nationala a Romaniei nu trebuie sa se teama de adversarele sale din grupa de calificare la CM Germania 2006, Olanda si Cehia, care au avut un parcurs reusit la Euro. "Nu trebuie sa ne fie frica de parcursul acestor echipe de la un turneu final, care dureaza trei saptamani, cu o campanie de calificare, care se intinde pe mai bine de un an si jumatate", a declarat Lucescu Jr.
  • ×
    Subiecte în articol: sport