x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID - FC BRASOV 2-0 / Niculae de 3 puncte

RAPID - FC BRASOV 2-0 / Niculae de 3 puncte

13 Sep 2004   •   00:00
RAPID  -  FC BRASOV 2-0 / Niculae de 3 puncte

Echipa de sub Podul Grand a trecut fara prea mari probleme de FC Brasov, artizanul acestei victorii fiind atacantul Daniel Niculae, autorul celor doua goluri.

SORIN ANGHEL - GIULESTI

Un lucru e clar de acum. Chiar daca nu a facut transferuri cu surle si trambite, preferand sa aduca jucatori fara nume sau izgoniti de prin alte cartiere ale Bucurestiului, Rapidul este anul acesta una dintre pretendentele la castigarea campionatului.

ANTRENORI. "Nu am reusit sa schimb mare lucru la jucatorii mei. Sa nu va asteptati la minuni in Giulesti", spunea Gabi Stan inaintea jocului. Nimeni nu a luat in seama vorbele proaspatului antrenor brasovean, crezand ca este vorba de o declaratie sireata, menita sa-i deconecteze pe rapidisti. Singurul care nu l-a luat in seama a fost Razvan Lucescu, crezand ca schimbarea antrenorului va avea efecte pozitive in tabara adversa.

SERIOS. Tehnicianul trupei de sub Podul Grant si-a mobilizat jucatorii la maximum, astfel ca cele 3 puncte au intrat in vistieria gazdelor. Mecanicul locomotivei alb-visinii a fost Daniel Niculae, jucator care a inscris ambele goluri. E drept totusi ca Rapidul a beneficiat si de eliminarea timpurie a brasoveanului Bogdan Niculae. "A fost o victorie meritata pentru noi. Nefructificand toate ocaziile am dat impresia ca ne-am chinuit. FC Brasov a mai creat probleme echipei Rapid in Giulesti. Eu le-am cerut jucatorilor sa aiba rabdare, sa nu atace decisiv, sa traga de timp sa oboseasca adversarul, pentru ca apoi sa atacam. FC Brasov a demonstrat potenta si incredere chiar daca situatia lor in clasament este delicata", a concluzionat Razvan Lucescu.

×
Subiecte în articol: sport