x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Intai Mlada, apoi grupa!

Rapid - Intai Mlada, apoi grupa!

de Marius Mihalcea    |    22 Noi 2006   •   00:00
Rapid - Intai Mlada, apoi grupa!

Desi Rapid nu a adunat decat doua puncte in confruntarile de pana acum din grupa G a Cupei UEFA, Constantin Zotta nu considera decisiv meciul de maine cu Mlada Boleslav. Capitanul Maftei e de alta parere.

Fara victorie, deocamdata, in grupa G a Cupei UEFA, dupa doua partide disputate, cu PSG si Hapoel, "alb-visinii" trag nadejde ca vor sparge gheata joi, cand vor intalni pe teren propriu, cu incepere de la ora 20:15, intr-un meci ce va fi transmis in direct de Antena 1, formatia ceha Mlada Boleslav. "Dorim sa fructificam momentul bun in care ne aflam si sa castigam, insa meciul nu e unul decisiv", a spus, ieri, secretarul general al Rapidului, Constatin Zotta, care, in cazul unui semiesec sau al unui insucces, crede ca Maftei si compania pot drege busuiocul in confruntarea de la Atena, cu Panathinaikos.

INTERES. Giulestenii tin insa cu tot dinadinsul sa-si depaseasca performanta pe care au realizat-o la editia precedenta a Cupei UEFA, cand au ajuns pana in sferturile de finala, iar o victorie in partida cu Mlada le-ar netezi drumul in acest sens. "Daca ii vom invinge pe cehi, vom forta obtinerea unui rezultat pozitiv si la Atena, astfel incat sa terminam pe primul loc si sa beneficiem de un adversar mai slab cotat in faza urmatoare a competitiei", a adaugat oficialul gruparii din Grant. Capitanul "alb-visiniilor", Vasile Maftei, a vorbit despre lucruri cu adevarat indraznete: "Ca sa le satisfacem unora asteptarile, ar trebui sa castigam Cupa UEFA, nu? Noi vrem, insa e foarte greu. Acum suntem preocupati sa trecem de grupe, iar cele trei puncte din meciul cu Mlada sunt vitale". Viorel Moldovan a atras atentia ca Mlada trebuie tratata cu maxima seriozitate, chiar daca numele formatiei cehe nu are cine stie ce rezonanta: "Ca nume, Mlada este sub Hamburg sau Hertha Berlin, echipe pe care le-am intalnit anul trecut, insa faptul ca a eliminat-o pe Marseille spune multe. Cehii sunt atletici si foarte bine organizati", a spus atacantul.

STUDIU
"Pe Mlada am scanat-o de doua ori, avem un dosar foarte stufos despre ea. Eu sper totusi sa castigam."
Constantin Zotta
secretar general Rapid

LAZAR VA JUCA
Costin Lazar, care s-a accidentat in meciul cu Ceahlaul si nu s-a putut antrena luni alaturi de ceilalti colegi ai sai, are toate sansele sa fie pe teren in meciul cu Mlada. Mijlocasul a iesit schiopatand de pe gazon in partea secunda a partidei cu nemtenii, acuzand o lovitura primita la genunchiul drept. In urma controlului medical efectuat in cursul zilei de ieri, s-a constatat ca afectiunea nu este atat de grava, fapt pentru care Lazar va fi apt la ora partidei de joi cu cehii.

×
Subiecte în articol: sport mlada