x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID - MLADA BOLESLAV: Invincibila armada

RAPID - MLADA BOLESLAV: Invincibila armada

de Vicentiu Neagoe    |    23 Noi 2006   •   00:00
RAPID  - MLADA BOLESLAV: Invincibila armada

In aceasta seara, cu incepere de la ora 20:15, in direct la Antena 1, Rapid va da piept cu cehii de la Mlada Boleslav, partida din cadrul grupei G a Cupei UEFA. Neinvinsa de patru ani pe propriul teren, in cupele europene, formatia giulesteana are nevoie de o victorie pentru a-si netezi drumul catre primavara europeana.

In aceasta seara, cu incepere de la ora 20:15, in direct la Antena 1, Rapid va da piept cu cehii de la Mlada Boleslav, partida din cadrul grupei G a Cupei UEFA. Neinvinsa de patru ani pe propriul teren, in cupele europene, formatia giulesteana are nevoie de o victorie pentru a-si netezi drumul catre primavara europeana.
FINALA. Dupa ce in primele doua partide disputate au remizat cu Paris Saint-Germain si cu Hapoel Tel Aviv, elevii lui Razvan Lucescu sunt constienti de faptul ca au in fata un adversar dificil. Capitanul giulestenilor, Vasile Maftei, e increzator in sansele echipei sale si spune ca viseaza la finala Cupei UEFA.
"Toata lumea vrea mai mult de la noi anul acesta, chiar si noi vrem acest lucru. Am dori sa batem Mlada si sa ne oprim in finala. E normal sa fiu optimist, doar suntem pe val", a declarat Maftei. Altfel, aproximativ 300 de jandarmi vor asigura ordinea la stadionul "Giulesti", iar accesul publicului se va face incepand cu ora 17:15.

Gol din prima!

Antrenorul giulestenilor, Razvan Lucescu, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca echipa sa este sub Mlada din punct de vedere fizic, dar ca sta mai bine la capitolul tehnicitate: "Cehii sunt puternici, atletici, joaca pe forta, sunt reprezentantii unui fotbal care a avut rezultate exceptionale la nivelul primei reprezentative, insa noi avem un control mai bun al mingii si prin asta putem compensa diferenta de gabarit".

TACTICA. Lucescu junior, care a vazut-o pe viu pe Mlada Boleslav in meciul cu Most, in intrecerea interna, i-a "citit" deja pe cehi si crede ca elevii sai trebuie sa fie concentrati la maximum in fata portii adverse, daca vor sa-si faca viata mai usoara. "Mlada este o echipa care prefera jocul pe contraatac. E nevoie sa fim atenti si sa marcam la prima ocazie, astfel ne-am usura mult sarcina de a castiga. Totusi, nu acest meci este decisiv, ci partida de la Atena, cu Panathinaikos, care e ultima a noastra din grupa", a spus tehnicianul "alb-visiniilor". Altfel, in afara indisponibililor Nicolae Constantin, Romeo Stancu, Emil Dica si Burdujan, este posibil ca Lucescu sa nu poata conta nici pe serviciile lui Griffiths, incerta fiind si prezenta lui Costin Lazar.
  • Marius Mihalcea

    Cehii au venit la Bucuresti sa castige
    Antrenorul lui Mlada Boleslav, Dusan Uhrin jr, a declarat la sosirea in Romania ca echipa sa a venit sa castige. "Noi practicam acelasi fotbal ca si Rapid. Va fi o partida foarte stransa si interesanta, dar noi vom juca inca din primul minut la victorie. Vrem sa castigam acest meci. El a mai adugat ca pentru echipa sa aceasta partida nu reprezinta ultima sansa de accedere in primavara europeana. "Respectam foarte mult Rapidul, dar, tinand cont de faptul ca am eliminat-o pe Marseille, nu ne e frica de nimeni de la Rapid. Pentru noi nu este ultima sansa, pentru ca mai avem inca doua meciuri in afara de acesta, cu Paris Saint-Germain acasa si cu Hapoel Tel Aviv in deplasare. Stiu ca nu e usor, am pierdut deja un meci acasa, cu Panathinaikos, dar un meci nu seamana cu altul. Am avut destule ocazii de a marca insa cu grecii, dar sansa nu ne-a suras", a spus Uhrin jr, fiul celebrului Dusan Uhrin, cel care califica selectionata Cehiei in finala Campionatului European din Anglia, in 1996.
  • ×
    Subiecte în articol: sport mlada